Ο Πωλ ΜακΚάρτνεϋ ντύνει μουσικά τα νέα Emoji του Skype

Ο Πωλ ΜακΚάρτνεϋ ντύνει μουσικά τα νέα Emoji του Skype Facebook Twitter
0

Ο Πωλ ΜακΚάρτνεϋ ντύνει μουσικά τα νέα Emoji του Skype Facebook Twitter

 

O 73χρονος Σερ και πρώην μέλος των Beatles, Πωλ ΜακΚάρτνεϋ, συνεργάστηκε με τον τεχνολογικό κoλοσό Microsoft, γράφοντας μουσική για τα μουσικά emoji - ή "Love Mojis", του Skype που δημιουργήθηκαν ειδικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. 

Οι συνθέσεις του θρυλικού "σκαθαριού" συνοδεύουν τα κινούμενα emoji της εφαρμογής επικοινωνίας, κι έχουν διάρκεια μόλις πέντε δευτερολέπτων, ανώ μπορεί ο καθένας να τα στείλει στους φίλους και τα αγαπημένα του πρόσωπα εντελώς δωρεάν, αναφέρει το BBC.

Ο εμβληματικός μουσικός αρχικά παραξενεύτηκε με την πρόταση της Microsoft, αλλά στη συνέχεια συμφιλιώθηκε με την ιδέα και αποφάσισε να δώσει τη δική του μουσική υπογραφή στα Love Mojis, χρησιμοποιώντας όργανα όπως συνθεσάιζερ, μπάσο ηλεκτρικές κιθάρες, κλειδοκύμβαλο καθώς και την φωνή του, αν και τα κομμάτια δεν περιέχουν στίχους.

"Σκέφτηκα, γιατί όχι; Να κάτι διασκεδαστικό και φρέσκο", δήλωσε ο ΜακΚάρτνεϋ, ο οποίος αναφέρει στο blog του, μεταξύ άλλων, πως αν και περίμενε ότι η παραγωγή των μίνι-κομματιών θα διαρκούσε μερικές ώρες, τελικά κράτησε μια ολόκληρη εβδομάδα.  

"Τελικά το όλο project είχει πολλή πλάκα και ταυτόχρονα ήταν μια μεγάλη πρόκληση, αφού ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι πρέπει να συμπιέσεις την μουσική αναπαράσταση ενός συναισθήματος, σε λιγότερα από πέντε δευτερόλεπτα", είπε ο μουσικός σε συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στο σάιτ του.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM