ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Tο Twitter ανακατεύει το timeline του

Tο Twitter ανακατεύει το timeline του Facebook Twitter
0

Σε μια ύστατη προσπάθεια να γίνει πιο ελκυστικό και ενδιαφέρον στους χρήστες του αλλά και στους επενδυτές του που βλέπουν τη μετοχή του να φτάνει σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα στη Wall Street, το Twitter ενεργοποίησε σήμερα σε παγκόσμια κλίμακα το ανανεωμένο του, "αλγοριθμικό" timeline που φέρνει κάποιες αξιοσημείωτες αλλαγές.

Έτσι, οι χρήστες του στο εξής, μόλις μπαίνουν στην υπηρεσία, θα βλέπουν στην κορυφή των προσωπικών τους timeline, όχι τα πιο πρόσφατα tweets, όπως συνέβαινε έως τώρα, αλλά μια σειρά από tweets χρηστών που κάνουν follow, τα οποία προκύπτουν με βάση έναν αλγόριθμο ο οποίος θα μαντεύει ποια από αυτά άξιζαν τις προσοχής τους, όσο δεν ήταν εντός της υπηρεσίας και δεν παρακολουθούσαν τα χρονολόγιά τους.

Όπως αναφέρει η σημερινή ανακοίνωση του Twitter, η νέα μορφή του timeline, που έχει ήδη προκαλέσει έντονες αντιδράσεις με κορυφαία το hashtag #RIPtwitter, δεν θα είναι ενεργοποιημένη αλλά οι χρήστες θα μπορούν να την θέσουν σε λειτουργία μέσα από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού τους, όμως στις επόμενες εβδομάδες η παροχή θα ενεργοποιηθεί by default σε όλους.

Tο Twitter ανακατεύει το timeline του Facebook Twitter

Παράλληλα με το νέο 'αλγοριθμικό' timeline, το Twitter, για να γίνει πιο αρεστό στους διαφημιζόμενους, όπως εκτιμά το BBC, πρόκειται να λανσάρει το 'first view'. Μια μορφή βιντεο-διαφημίσεων, οι οποίες θα εμφανίζονται στην κορυφαία θέση του timeline, όταν κάποιος χρήστης μπαίνει στην υπηρεσία για πρώτη φορά μέσα στην ημέρα. 

Τech & Science
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα είδος αλεπούς ισως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου», λένε αρχαιολόγοι

Τech & Science / Ένα είδος αλεπούς ίσως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου» πριν από τον σκύλο, λένε αρχαιολόγοι

Η ανάλυση σκελετικών υπολειμμάτων ηλικίας 1.500 ετών στην Παταγονία υποδηλώνει ότι το Dusicyon avus ήταν «ένας πολύτιμος σύντροφος για τις ομάδες κυνηγών-τροφοσυλλεκτών»
NEWSROOM