Οι ζωές του Bill Gates και του Steve Jobs γίνονται μιούζικαλ στο Broadway

Οι ζωές του Bill Gates και του Steve Jobs γίνονται μιούζικαλ στο Broadway Facebook Twitter
0

Ένα ιδιόμορφο, 'interactive' μιούζικαλ με τίτλο "Nerds, The Musical" πρόκειται να ανέβει στο Broadway της Νέας Υόρκης την προσεχή Άνοιξη έχοντας θέμα τη ζωή, την καριέρα και τις επικές κόντρες των δύο θρυλικών ανδρών της τεχνολογίας· του ιδρυτή της Apple, Steve Jobs και του ιδρυτή της Microsoft, Bill Gates. Μια παράσταση που οι παραγωγοί της χαρακτηρίζουν με το ευφυολόγημα "a musical dot comedy".

Το μιούζικαλ θα σκιαγραφήσει τις δύο δεκαετίες ανταγωνισμού και καινοτομίας των nerds που όρισαν την τεχνολογία όπως την γνωρίζουμε, και σε συνάφεια με την θεματολογία πρόκειται να "ενώσει" τις δύο εμβληματικές φιγούρες στην σκηνή μέσω ψηφιακών ολογραμμάτων τους.

Επιπρόσθετα, επεκτείνοντας τις τεχνολογικές καινοτομίες κι εκτός σκηνής, η παράσταση θα ενθαρρύνει το κοινό να κατεβάσει μια εφαρμογή για smartphones που θα τους επιτρέπει να συμμετάσχουν στην παράσταση επηρεάζοντας τα τεκταινόμενα και την εξέλιξη της πλοκής.

Οι δημιουργοί του hi-tech μιούζικαλ, δεν έχουν δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το κωμικό σκέλος της παράστασης, η οποία, παρεμπιπτόντως, χρειάστηκε 10 χρόνια προετοιμασίας για να κατεφέρει να ανέβει στο Longacre Theater της Νέας Υόρκης, με την πρεμιέρα της να είναι προγραμματισμένη για την 21η Απριλίου, 2016.

Δείτε τη σκηνοθέτη του 'Nerds, The Musical', Casey Hushion να περιγράφει τις πυρετώδεις προετοιμασίες του ανεβάσματος του έργου στο Broadway:

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αιμομιξία είναι πολύ πιο συχνή απ’ ό,τι ίσως νομίζουμε

Tech & Science / Η αιμομιξία είναι πολύ πιο συχνή απ’ ό,τι ίσως νομίζουμε

Οι ευρέως διαδεδομένες εξετάσεις DNA αποκαλύπτουν τη μία μετά την άλλη «μυστικές» περιπτώσεις παιδιών που γεννήθηκαν από στενούς συγγενείς, παρέχοντας μια άνευ προηγουμένου καταγραφή της αιμομιξίας στις σύγχρονες κοινωνίες.
NEWSROOM