Παρακολουθήστε online το ταξίδι του Άι Βασίλη

Παρακολουθήστε online το ταξίδι του Άι Βασίλη Facebook Twitter
0

Η Google και η Microsoft, κορυφώνουν σήμερα τις προσπάθειές τους για τον εντοπισμό του Santa Claus, όπως κάθε χρόνο, με δύο απίθανα εκπαιδευτικά σάιτ, τα οποία μέσω παιχνιδιών και interactive δραστηριοτήτων, μαθαίνουν τα παιδιά και τους μεγάλους γεωγραφία, προγραμματισμό υπολογιστών αλλά και την ιστορία των Χριστουγέννων ανά τον κόσμο, προσκαλώντας μας να ακολουθήσουμε το ταξίδι του στη Γη.

GOOGLE SANTA TRACKER
Παρακολουθήστε online το ταξίδι του Άι Βασίλη Facebook Twitter

Κάθε μέρα του Δεκέμβρη είναι και ένα εκπαιδευτικό mini-game που μαθαίνει στα παιδιά κώδικα και άλλα πολύ χρήσιμα πράγματα, με αποκορύφωμα την παραμονή των Χριστουγέννων, όπου μικροί και μεγάλοι παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο το ταξίδι του Άι Βασίλη επάνω στο Google Maps, γνωρίζοντας τις Χριστουγεννιάτικες παραδόσεις κάθε χώρας που περνάει ο Santa.

MICROSOFT NORAD SANTA TRACKER
Παρακολουθήστε online το ταξίδι του Άι Βασίλη Facebook Twitter

Από το 1997 το σάιτ NORAD, δίνει την ευκαιρία σε γονείς και παιδιά, να ακολουθήσουν το ταξίδι του Άι Βασίλη, σε έναν ψηφιακό multimedia χάρτη. Το 2013, με τη συνδρομή της Microsoft, η εμπειρία εμπλουτίστηκε με ακόμη πιο interactive στοιχεία και φέτος μπαίνει στο παιχνίδι και η ψηφιακή βοηθός της, Cortana, η οποία, μέσω μιας εφαρμογής, βοηθά τους μικρούς φίλους του Santa να τον εντοπίσουν, με παιχνίδια ερωταπαντήσεων, τραγούδια και interactive games.

Καλά Χριστούγεννα!

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM