Χωρίσατε; Το Facebook βοηθάει την κατάσταση με νέα εργαλεία

Χωρίσατε; Το Facebook βοηθάει την κατάσταση με νέα εργαλεία Facebook Twitter
1

Μια νέα παλέτα εργαλείων ξεκινά να τεστάρει από σήμερα το Facebook που δίνουν λύση σε όσους χρήστες του Facebook χωρίζουν και θέλουν να ακολουθήσουν χωριστά timelines με το πρώην ταίρι τους στο κοινωνικό δίκτυο.

Όπως αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση, μόλις κάποιος χρήστης αλλάξει την προσωπική του κατάσταση καταδεικνύοντας ότι διέκοψε τη σχέση του με κάποιο άτομο - επίσης χρήστη του Facebook, τότε το κοινωνικό δίκτυο θα του δίνει την ευκαιρία να περιορίζει τα updates που θα βλέπει στο newsfeed του από το πρώην ταίρι του ενώ παράλληλα θα μπορεί να διαγράψει τα tags που τον αφορούν σε κοινές φωτογραφίες, είτε σε κάθε μία ξεχωριστά είτε σε όλες, μονομιάς. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι αυτές οι αλλαγές θα είναι ορατές μόνο στο άτομο που τις κάνει χωρίς να δημοσιοποιούνται στον ή στην πρώην. 

Χωρίσατε; Το Facebook βοηθάει την κατάσταση με νέα εργαλεία Facebook Twitter

Εάν είστε εσείς αυτός που άλλαξε το status της σχέσης σας, τότε το νέο εργαλείο σας επιτρέπει να περιορίσετε τα updates που θα είναι ορατά στο πρώην ταίρι σας, αφήνοντάς σας να ορίσετε εσείς ποια ή πόσα θα βλέπει.

Χωρίσατε; Το Facebook βοηθάει την κατάσταση με νέα εργαλεία Facebook Twitter

Το νέο εργαλείο θα τεθεί σε δοκιμαστική λειτουργία για τους χρήστες στις ΗΠΑ, αρχικά, ενώ το Facebook προτίθεται να το διαθέσει σε ευρύτερη κλίμακα μόνο εφόσον τύχει θετικής ανταπόκρισης από το εν λόγω δείγμα χρηστών.

Τech & Science
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
ΕΛΕΟΣ με αυτές τις μ@@κίες που λέγονται facebook, twiter, istagram και τα σχετικά...Επιστρέψτε στην πραγματικότητα, εναντιωθείτε σε αυτές αρρωστημένες τάσεις, εναντιωθείτε σε αυτό το νέο επίπεδο του τεχνολογικού status quo που μας κατατρώει σαν σαράκι. Έστω, προσπαθήστε να το περιορίσετε σε μια λογική χρήση (είναι ωραία και πολύ χρήσιμη η τεχνολογία). Έχουμε, εδώ και καιρό, ξεφύγει και το κάνουμε όλο και χειρότερο. Πολύ χειρότερο.....νομίζω πως γίνομαι κατανοητός...Υ.Γ.: Η αγάπη θέλει κότσια, θέλει θάρρος. Και για τον ενθουσιασμό της αρχή της και για τον πόνο του τέλους της. Και πάντα να κοιτάς τον άλλο στα μάτια. Αν χάσεις τα λόγια σου, θα μιλήσουν εκείνα. Πάντα το βλέμμα λέει τα περισσότερα...