Το YouTube ξεκινά να υποστηρίζει την προβολή βίντεο εικονικής πραγματικότητας

Το YouTube ξεκινά να υποστηρίζει την προβολή βίντεο εικονικής πραγματικότητας Facebook Twitter
0

Με μία σύντομη ανάρτηση στο επίσημο blog της η πιο δημοφιλής πλατφόρμα διαμοιρασμού βίντεο, ανακοίνωσε ότι από σήμερα υποστηρίζει την προβολή βίντεο εικονικής πραγματικότητας, που προορίζονται για θέαση μέσω συσκευών Virtual Reality.

To YouTube, είχε ξεκινήσει να υποστηρίζει πανοραμικά βίντεο που μπορεί να δει κανείς ακόμα και από ένα smartphone, από τον περασμένο Μάρτη, όμως η σημερινή -σημαντική- ανακοίνωση σηματοδοτεί την είσοδο της υπηρεσίας σε μια νέα εποχή και μια πολλά υποσχόμενη τεχνολογία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η υποστήριξη για τον περιορισμένο μέχρι στιγμής αριθμό βίντεο σε Virtual Reality θα ισχύει αρχικά μόνο για την εφαρμογή του YouTube και θα ενεργοποιηθεί σταδιακά με το επερχόμενο update της, σε παγκόσμια κλίμακα. 

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Έξι στους δέκα ενήλικες θα έχουν κάποιο είδος καρδιαγγειακής νόσου τα επόμενα 30 χρόνια, λέει μελέτη

Τech & Science / ΗΠΑ: Έξι στους δέκα ενήλικες θα έχουν κάποιο είδος καρδιαγγειακής νόσου τα επόμενα 30 χρόνια, λέει μελέτη

Την τελευταία δεκαετία παρατηρήθηκε αύξηση των παραγόντων καρδιαγγειακού κινδύνου στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τη μελέτη της Αμερικανικής Ένωσης Καρδιολογίας
NEWSROOM