Τέλος οι 140 χαρακτήρες στο Twitter;

Τέλος οι 140 χαρακτήρες στο Twitter; Facebook Twitter
1

Σύμφωνα με το έγκυρο σάιτ τεχνολογίας Recode, το οποίο επικαλέιται πηγές από το εσωτερικό της εταιρείας, το Twitter έχει στα σκαριά μια νέα υπηρεσία που θα επιτρέπει στους χρήστες του να δημοσιεύουν tweets μεγαλύτερα των 140 χαρακτήρων, που αποτελεί μέχρι σήμερα το "σήμα κατατεθέν" της ταυτότητας του κοινωνικού δικτύου.

Όπως σημειώνει το άρθρο, μέσω της νέας υπηρεσίας οι χρήστες θα μπορούν να ανεβάζουν long form τιτιβίσματα με κείμενο και φωτογραφίες, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο να αλλάξει και ο τρόπος που το Twitter μετράει τους 140 χαρακτήρες ενός συμβατικού tweet, αφαιρώντας από το μέτρημα στοιχεία όπως τους συνδέσμους και τα mentions. 

Η κίνηση αυτή, εκτιμά το Recode, αποτελεί απάντηση στην κριτική που δέχεται το κοινωνικό δίκτυο για τον περιορισμένο χώρο που παρέχουν οι 140 χαρακτήρες στους χρήστες του, ενώ παράλληλα κάτι τέτοιο θα λειτουργούσε και ως δέλεαρ για να μεγαλώσει τον αριθμό χρηστών του, που ανέρχονται σε 320 εκατομμύρια.

Πάντως μέχρι στιγμής, δεν έχει υπάρξει κάποιο σχόλιο σχετικά με τα παραπάνω από εκπρόσωπο του Twitter, αναφέρει το δημοσίευμα.

Τech & Science
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΟΔΥ: Ανησυχία για την αύξηση του δάγκειου πυρετού- Αύξηση κατά 250% στα κρούσματα στην ΕΕ

Τech & Science / ΕΟΔΥ: Ανησυχία για την αύξηση του δάγκειου πυρετού- Αύξηση κατά 250% στα κρούσματα στην ΕΕ

«Δεν μπορώ να φανταστώ την εικόνα στα ελληνικά νοσοκομεία, όπου κάθε κλίνη θα έχει τη δική της κουνουπιέρα, για να μην μεταδίδει ο ασθενής με τον Δάγκειο τη νόσο στον διπλανό του»
NEWSROOM
Η αιμομιξία είναι πολύ πιο συχνή απ’ ό,τι ίσως νομίζουμε

Tech & Science / Η αιμομιξία είναι πολύ πιο συχνή απ’ ό,τι ίσως νομίζουμε

Οι ευρέως διαδεδομένες εξετάσεις DNA αποκαλύπτουν τη μία μετά την άλλη «μυστικές» περιπτώσεις παιδιών που γεννήθηκαν από στενούς συγγενείς, παρέχοντας μια άνευ προηγουμένου καταγραφή της αιμομιξίας στις σύγχρονες κοινωνίες.
NEWSROOM