Έπεσε το Facebook

Έπεσε το Facebook Facebook Twitter
1

 

Γύρω στις 10 το βράδυ της Τρίτης, το Facebook εμφανίστηκε εκτός λειτουργίας με το hashtag #facebookdown να έχει πάρει "φωτιά" στο Twitter.

Πρόκειται για τη δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα τριών ημερών που το κοινωνικό δίκτυο τίθεται εκτός λειτουργίας. Την περασμένη Παρασκευή το Facebook είχε εμφανίσει και πάλι πρόβλημα στη λειτουργία του σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ η πρόσβαση αποκαταστάθηκε πλήρως, σε διάστημα 30 λεπτών.

Έπεσε το Facebook Facebook Twitter

Μέχρι και τις 22:45 της Δευτέρας, πάντως, στη σελίδα της υπηρεσίας εμφανιζόταν η ένδειξη "service unavailable", χωρίς να δίνονται περεταίρω εξηγήσεις.

UPDATE: Ξαναέδωσε σημάδια ζωής γύρω στις 22:45.

UPDATE 2 (23:00) : To Facebook λειτουργεί κανονικά, χωρίς να έχει υπάρξει κάποια επίσημη ενημέρωση για το λόγο που προκάλεσε την 45λεπτη διακοπή λειτουργίας του, που ήταν η μεγαλύτερη που έχει σημειωθεί σε διάστημα 2 εβδομάδων, σύμφωνα με το TheNextWeb.

UPDATE 3 (24:00): Προ ολίγου, εκπρόσωπος του Facebook προέβη στην ακόλουθη δήλωση "Αποκαθιστούμε τις υπηρεσίες του Facebook στις οποίες νωρίτερα, σημειώθηκε δυσκολία πρόσβασης εξαιτίας ενός απρόοπτου προβλήματος στις ρυθμίσεις τους. Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία."

Τech & Science
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια