ΑΠΟΨΕΙΣ

To Choose4Greece.com στην υπηρεσία των αναποφάσιστων ψηφοφόρων

To Choose4Greece.com στην υπηρεσία των αναποφάσιστων ψηφοφόρων Facebook Twitter
Το Choose4Greece 2015 σχεδιάστηκε από το Preference Matcher, μια κοινοπραξία επιστημόνων με ειδίκευση στο αντικείμενο της διαχείρισης ηλεκτρονικών συμβούλων ψήφου (voting advice applications) σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και Έλληνες ερευνητές που δραστηριοποιούνται στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας και πλήθος ιδρυμάτων του εξωτερικού.
3

Το www.choose4Greece.com είναι ένας ηλεκτρονικός σύμβουλος ψήφου, όπου οι χρήστες/ψηφοφόροι μέσα από 30 προτάσεις που σχετίζονται με διάφορα θέματα πολιτικής επικαιρότητας, οργανωμένα σε θεματικές κατηγορίες μπορούν να διαπιστώσουν με ποιό κόμμα ταιριάζουν περισσότερο οι απόψεις τους.

Για κάθε μία από αυτές τις προτάσεις μπορούν να εκφράσουν τον βαθμό συμφωνίας ή διαφωνίας τους. Εφόσον συμπληρώσουν το σχετικό ερωτηματολόγιο, το πρόγραμμα παρουσιάζει το βαθμό συνάφειας του χρήστη με κάθε ένα από τα κόμματα.

Η συλλογή και επεξεργασία των στοιχείων αφορά αποκλειστικά και θα χρησιμοποιηθεί μόνο για ακαδημαϊκούς ερευνητικούς σκοπούς.

Τech & Science
3

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΟΔΥ: Ανησυχία για την αύξηση του δάγκειου πυρετού- Αύξηση κατά 250% στα κρούσματα στην ΕΕ

Τech & Science / ΕΟΔΥ: Ανησυχία για την αύξηση του δάγκειου πυρετού- Αύξηση κατά 250% στα κρούσματα στην ΕΕ

«Δεν μπορώ να φανταστώ την εικόνα στα ελληνικά νοσοκομεία, όπου κάθε κλίνη θα έχει τη δική της κουνουπιέρα, για να μην μεταδίδει ο ασθενής με τον Δάγκειο τη νόσο στον διπλανό του»
NEWSROOM
Η αιμομιξία είναι πολύ πιο συχνή απ’ ό,τι ίσως νομίζουμε

Tech & Science / Η αιμομιξία είναι πολύ πιο συχνή απ’ ό,τι ίσως νομίζουμε

Οι ευρέως διαδεδομένες εξετάσεις DNA αποκαλύπτουν τη μία μετά την άλλη «μυστικές» περιπτώσεις παιδιών που γεννήθηκαν από στενούς συγγενείς, παρέχοντας μια άνευ προηγουμένου καταγραφή της αιμομιξίας στις σύγχρονες κοινωνίες.
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
ή τα απατελεσματα που βγαζει ειναι λιγο μουφα ή εγω εχω αποφασισει τι θα ψηφισω βασισμενη σε εντελως λαθος αντιλήψεις :Ρ το δοκιμασα, την πρωτη φορα απαντησα εντελως ειλικρινα σε όλες τις ερωτησεις, μου εβγαλε οτι μου ταιριαζει το Ποταμι.Ξαναδοκιμαζω και αλλάζω λιγο τις απαντησεις ... μου εβγαλε παλι το Ποτάμι!!! Το κομμα που προκειται να ψηφισω ουτε που θυμαμαι να το ειδα στα αποτελεσματα
Μα ο εθνικοσοσιαλισμός που εκπροσωπούν μιλάει για κεντρικό σχεδιασμό, αναδιανομή πλούτου από το κράτος και κρατικό παρεμβατισμό! Απορώ με το ερώτημα σου επειδή στις τελευταίες ερωτησεις το ΤΕΣΤ εξηγεί τη διαφορά δεξιά - αριστερά με οικονομικά μοντέλα.