ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

H Billie Holiday επιστρέφει ως ολόγραμμα στη σκηνή του Apollo Theater

H Billie Holiday επιστρέφει ως ολόγραμμα στη σκηνή του Apollo Theater Facebook Twitter
1

Η μεγάλη κυρία της τζαζ με τη βελούδινη φωνή, που πέθανε το 1959 σε ηλικία μόλις 44 ετών, αλλά σημάδεψε την παγκόσια μουσική με ταλέντο και την ευαισθησία της, πρόκειται να επιστρέψει εικονικά, ως ολόγραμμα, στο θρυλικό Apollo Theater της Νέας Υόρκης. Την πιο αγαπημένη της σκηνή που φιλοξένησε πάνω από 30 εμφανίσεις της, όπως αναφέρει δημοσίευμα των New York Times.

Αν και στο παρελθόν έχουν υπάρξει αρκετές περιπτώσεις πεθαμένων καλλιτεχνών που αναβίωσαν μέσω των ψηφιακών ολογραμμάτων τους, όπως ο 2Pac και ο Michael Jackson, η Billie Holiday θα γίνει η πρώτη καλλιτέχνις που θα εμφανιστεί στην σκηνή του Apollo Theater με τη βοήθεια της τεχνολογίας σε ένα σόου που θα κάνει πρεμιέρα στα τέλη Οκτώβρη. 

Τη δημιουργία του ολογράμματος της Lady Day, όπως ήταν το ψευδώνυμο της μεγάλης τραγουδίστριας, έχει αναλάβει η εταιρεία Hologram USA, με την έγκριση της οικογένειάς της, και θα αποτελέσει την αρχή μιας σειράς εικονικών εμφανίσεων μεγάλων καλλιτεχνών, που συνέδεσαν την καριέρα τους με τον ιστορικό χώρο.

Η Billie Holiday, μέσω του ολογράμματός της, θα μπορεί να συνομιλήσει με το κοινό, να αφηγηθεί την ιστορία της αλλά και την ιστορία του Apollo Theater και φυσικά να τραγουδήσει, ως μέρος μιας γενικότερης ανανέωσης του θεάτρου, που αποπειράται να κάνει ένα άνοιγμα ως τουριστική ατραξιόν της ιστορικής συνοικίας του Harlem.

Η διευθύντρια του Apollo Theater, Jonelle Procope, δήλωσε σχετικά ότι "Δεν θα κάναμε ποτέ κάτι που θα έθετε σε ρίσκο την ιστορικότητα και το ήθος τόσο των καλλιτεχνών όσο και του ίδιου του Apollo".

Τech & Science
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καρκίνος του δέρματος: Ένα εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο δίνει «πραγματική ελπίδα» για μόνιμη θεραπεία

Τech & Science / Καρκίνος του δέρματος: Εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο δίνει «πραγματική ελπίδα» για μόνιμη θεραπεία

Εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο που βρίσκεται πλέον σε κλινική δοκιμή φάσης 3, κηρύσσεται από τους επιστήμονες «πραγματική ελπίδα» για την οριστική θεραπεία του καρκίνου του δέρματος
NEWSROOM
Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια