Κυβερνοεπίθεση στο μεγαλύτερο σάιτ μοιχείας, Ashley Madison

Κυβερνοεπίθεση στο μεγαλύτερο σάιτ μοιχείας, Ashley Madison Facebook Twitter
0

Όπως αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα σύσσωμου του τεχνολογικού τύπου, το μεγαλύτερο σάιτ μοιχείας στον κόσμο, ονόματι Ashley Madison έπεσε θύμα εκτεταμένης κυβερνοεπίθεσης, εκθέτοντας ορισμένα δεδομένα 37 εκατομυρίων χρηστών του, καθώς και οικονομικά στοιχεία της εταιρείας AVID LIFE media Inc στην οποία ανήκει.

Η έκθεση του blog για θέματα online ασφάλειας KrebsOnSecurity, του αρθρογράφου της Washington Post Brian Krebs, αναφέρει ότι οι hackers, που αυτοαποκαλούνται "the Impact Team", απαιτούν από την καναδική εταιρεία Avid Life Media να κατεβάσει άμεσα όλα τα σάιτ που της ανήκουν, μεταξύ των οποίων και το Established Men, που υπόσχεται "εχέμυθες επαφές με νεαρές σε επιτυχημένους κυρίους".

Εάν η εταιρεία δεν συμμορφωθεί με τις απαιτήσεις, οι χάκερς απειλούν ότι θα δημοσιεύσουν όλα τα στοιχεία της βάσης δεδομένων που της έκλεψαν, συμπεριλαμβανομένων ονομάτων, διευθύνσεων, αριθμούς πιστωτικών καρτών αλλά και προφίλ με λεπτομερείς περιγραφές σεξουαλικών φαντασιώσεων, αναφέρει το KrebsOnSecurity.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εγγραφή στο σάιτ είναι δωρεάν αλλά εάν κάποιος επιθυμεί τη διαγραφή των στοιχείων του πρέπει να καταβάλλει αντίτιμο 19 δολαρίων, γεγονός το οποίο οι χάκερς υποστηρίζουν ότι είναι ψέμμα.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM