ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

Ψηφιακή βοηθό ετοιμάζει το Facebook

Ψηφιακή βοηθό ετοιμάζει το Facebook Facebook Twitter
0

Δεν σταματά να εκπλήσσει το Facebook με ιδέες για νέες υπηρεσίες και προϊόντα που έχουν στόχο την αύξηση της αλληλεπίδρασης των χρηστών με τις διαφορες εφαρμογές του.

Σύμφωνα με άρθρο του The Information, το κοινωνικό δίκτυο ετοιμάζει ένα νέο software το οποίο θα ενσωματωθεί στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, Facebook Messenger, και θα λειτουργεί σαν ψηφιακός "βοηθός" - θυρωρός, φέρνοντας τους χρήστες σε επαφή με εξειδικευμένο προσωπικό, που θα τους βοηθά σε αγορές και στην χρήση άλλων υπηρεσιών του Facebook.

Η ψηφιακή βοηθός, που προς το παρόν φέρει το όνομα Moneypenny, το οποίο παραπέμπει στην κινηματογραφική βοηθό του James Bond, βρίσκεται σε φάση τεσταρίσματος από τους προγραμματιστές του Facebook, και όπως περιγράφεται στο δημοσίευμα, δεν θα έχει σχέση με τις "παραδοσιακές" ψηφιακές βοηθούς όπως την Siri της Apple, και την Cortana της Microsoft. 

Μέχρι στιγμής, το Facebook έει δώσει μεγάλη βαρύτητα στο Messenger, το οποίο οδεύει προς το 1 δισ. χρήστες, εμπλουτίζοντάς το με πολλές διαφορετικές υπηρεσίες όπως τη δυνατότητα βιντεοκλήσεων, μεταφοράς χρημάτων, αγορών και όπως όλα δείχνουν, η νέα υπηρεσία Moneypenny, έρχεται να προστεθεί σε αυτές, διευκολύνοντας τις online αγορές. 

Τech & Science
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καρκίνος του δέρματος: Ένα εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο δίνει «πραγματική ελπίδα» για μόνιμη θεραπεία

Τech & Science / Καρκίνος του δέρματος: Εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο δίνει «πραγματική ελπίδα» για μόνιμη θεραπεία

Εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο που βρίσκεται πλέον σε κλινική δοκιμή φάσης 3, κηρύσσεται από τους επιστήμονες «πραγματική ελπίδα» για την οριστική θεραπεία του καρκίνου του δέρματος
NEWSROOM
Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM