H Adobe συνιστά το κατέβασμα της τελευταίας αναβάθμισης του Flash Player

H Adobe συνιστά το κατέβασμα της τελευταίας αναβάθμισης του Flash Player Facebook Twitter
1

Μια διορθωτική έκδοση του προγράμματος αναπαραγωγής online αρχείων, Flash Player, ανακοίνωσε η γνωστή εταιρεία λογισμικού Adobe, κατόπιν ανακάλυψης κενού ασφαλείας το οποίο άφηνε έκθετους υπολογιστές σε κυβερνοεπιθέσεις.

 

Όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμά του το ΑΠΕ/ΜΠΕ "η εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση προτρέποντας τους χρήστες να εγκαταστήσουν άμεσα την τελευταία έκδοση του Flash για τη διόρθωση του σφάλματος, ειδάλλως προειδοποιεί ότι θα μπορούσαν να πέσουν θύματα επιθέσεων."

 

Η ευπάθεια, η οποία επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο το Flash Player αναπαράγει τα αρχεία βίντεο, επιτρέπει στους χάκερς, με τη χρήση ενός ειδικού οπτικοακουστικού αρχείου, να καταλάβουν τον έλεγχο ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή. Το σφάλμα αυτό δημοσιοποίησε την περασμένη εβδομάδα η εταιρεία διαδικτυακής ασφάλειας Fireeye, η οποία ανακάλυψε την ευπάθεια και στη συνέχεια ενημέρωσε την Adobe.

Για να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εν λόγω πρόσφατα αναβαθμισμένη εκδοχή του Flash Player, μπορείτε να επισκεφθείτε αυτό το σύνδεσμο.

Τech & Science
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eurostat για προσδόκιμο ζωής: Οι γυναίκες ζουν κατά πεντέμισι χρόνια περισότερο από τους άνδρες

Τech & Science / Eurostat για προσδόκιμο ζωής: Οι γυναίκες ζουν πεντέμισι χρόνια περισότερο από τους άνδρες

Οι περιοχές της Ελλάδας με το υψηλότερο προσδόκιμο ζωής - Σε ποιες περιοχές ζουν οι μακροβιότεροι Ευρωπαίοι και πού στην Ευρώπη καταγράφεται το χαμηλότερο προσδόκιμο
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Και την αλλη εβδομαδα θα πρεπει να κατεβασουμε τη νεα κρισιμη ενημερωση, οπως και την παραλλη εβδομαδα το ιδιο.Τετοιο σιχαμενο λογισμικο δεν εχει ξαναβγει. Καθε λιγο και λιγακι ενημερωση, προβληματα σε εγκατασταση, προβληματα με ασφαλεια, προβληματα συμβατοτητας. Ονειρευομαι τη μερα που θα αντικατασταθει απο κατι αλλο.