Το λειτουργικό iOS 9 θα λύσει το μεγαλύτερο πρόβλημα των iPhone

Το λειτουργικό iOS 9 θα λύσει το μεγαλύτερο πρόβλημα των iPhone Facebook Twitter
0

Μια από τις χθεσινές ανακοινώσεις του keynote της Apple στο συνέδριο WWDC, που επισκιάστηκε από την αποκάλυψη της νέας υπηρεσίας Apple Music και τις υπόλοιπες μεγάλες παρουσιάσεις της εταιρείας αφορούσε σε μια από τις πιο πολυπόθητες -από τους κατόχους iPhone- βελτιώσεις της συσκευής, το χρόνο της μπαταρίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Apple, που επισήμανε με δημοσίευμά του το Business Insider, το iOS 9 που πρόκειται να κυκλοφορήσει για download το ερχόμενο φθινόπωρο, διαχειρίζεται με τέτοιο τρόπο την μπαταρία ώστε να επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της κατά μια ολόκληρη ώρα σε κάθε πλήρη φόρτιση.

Παράλληλα το νέο λειτουργικό θα διαθέτει μια ακόμα λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας (power save mode) που θα προσφέρει περισσότερες από τρεις εξτρά ώρες διάρκειας στη μπαταρίας του iPhone και του iPad όταν η συσκευή θα είναι stand by.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Έξι στους δέκα ενήλικες θα έχουν κάποιο είδος καρδιαγγειακής νόσου τα επόμενα 30 χρόνια, λέει μελέτη

Τech & Science / ΗΠΑ: Έξι στους δέκα ενήλικες θα έχουν κάποιο είδος καρδιαγγειακής νόσου τα επόμενα 30 χρόνια, λέει μελέτη

Την τελευταία δεκαετία παρατηρήθηκε αύξηση των παραγόντων καρδιαγγειακού κινδύνου στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τη μελέτη της Αμερικανικής Ένωσης Καρδιολογίας
NEWSROOM