Smartphone με προτζέκτορα ετοιμάζει η Lenovo

Smartphone με προτζέκτορα ετοιμάζει η Lenovo Facebook Twitter
0
Smartphone με προτζέκτορα ετοιμάζει η Lenovo Facebook Twitter

To 2014, η κινεζική Lenovo κατάφερε να πουλήσει περισσότερα smartphone απ' όσους υπολογιστές. Γεγονός που έδωσε το κίνητρο στο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας να δημιουργήσει μια σειρά από πρωτοποριακές συσκευές τις οποίες παρουσίασε εχθές στην έκθεση Lenovo Tech World στο Πεκίνο.

Smartphone με προτζέκτορα ετοιμάζει η Lenovo Facebook Twitter

Ανάμεσα σε διάφορα prototype gadgets που παρουσίασε η Lenovo, όπως το "εξύπνο" ρολόι Magic View με τη διπλή οθόνη που λύνει το 'πρόβλημα' των μικρών monitor των wearables, η εταιρεία εντυπωασίασε το κοινό με το νέο smartphone της, ονόματι Smart Cast.

Smartphone με προτζέκτορα ετοιμάζει η Lenovo Facebook Twitter

Το Smart Cast είναι ένα smartphone με ενσωματωμένο προτζέκτορα προηγμένης τεχνολογίας που μπορεί να προβάλλει φωτογραφίες και βίντεο σε τοίχο με πολύ μεγαλύτερη ευκρίνεια από τους υπάρχοντες προβολείς τσέπης τύπου pico. Εκεί όμως που τα πράγματα γίνονται πραγματικά ενδιαφέροντα είναι στην λειτουργία surface όπου το τηλέφωνο προβάλλει με μια περιστροφή του φακού, τα περιεχόμενα της οιθόνης σε οποιαδήποτε επιφάνεια, μετατρέποντάς την σε ένα διαδραστικό touch screen.

Η εταιρεία δεν ανακοίνωσε την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά στο μεταξύ εσείς μπορείτε να θαυμάσετε την νέα ιδέα της Lenovo, στο βίντεο που ακολουθεί:

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα είδος αλεπούς ισως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου», λένε αρχαιολόγοι

Τech & Science / Ένα είδος αλεπούς ίσως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου» πριν από τον σκύλο, λένε αρχαιολόγοι

Η ανάλυση σκελετικών υπολειμμάτων ηλικίας 1.500 ετών στην Παταγονία υποδηλώνει ότι το Dusicyon avus ήταν «ένας πολύτιμος σύντροφος για τις ομάδες κυνηγών-τροφοσυλλεκτών»
NEWSROOM