Τα αποτελέσματα αναζήτησης της Google γίνονται ακόμα πιο "έξυπνα"

Τα αποτελέσματα αναζήτησης της Google γίνονται ακόμα πιο "έξυπνα" Facebook Twitter
3

Ένα νέο, εντυπωσιακό χαρακτηριστικό προσθέτει σταδιακά η Google από σήμερα, όταν κάνουμε αναζητήσεις από την εφαρμογή της για κινητά ή από οποιονδήποτε browser στο smartphone, που την κάνει να φαίνεται ακόμα "εξυπνότερη" και γρηγορότερη προσπαθώντας να μαντέψει την ερώτησή μας.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του TheNextWeb, η διάσημη μηχανή αναζήτησης ξεκίνησε να εμφανίζει το αποτέλεσμα της αναζήτησής μας εντός του πεδίου κειμένου, μέσω του συστήματος που συμπληρώνει αυτόματα τις πιθανές ερωτήσεις μας (autocomplete), πριν καν ολοκληρώσουμε την πληκτρολόγηση του όρου που ψάχνουμε. 

Τα αποτελέσματα αναζήτησης της Google γίνονται ακόμα πιο "έξυπνα" Facebook Twitter

Παράλληλα με το παραπάνω χαρακτηριστικό η Google ξεκινάει σήμερα να εμφανίζει και εφαρμογές για iOS εντός των αποτελεσμάτων της, που πιθανόν να σχετίζονται με την αναζήτησή μας, κάνοντας την ανακάλυψη νέων εφαρμογών για iPhone ή iPad, ακόμα πιο εύκολη, όπως αναφέρει σε σχετικό blog post.

Τech & Science
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Η Google συλλέγει όλες τις αναζητήσεις που χρησιμοποιούν οι χρήστες της μηχανής αναζήτησης της και τις επεξεργάζεται στατιστικά. Όταν λοιπόν πληκτρολογούμε ένα query μας προτείνει το πιο δημοφιλές αντίστοιχο.