Τηλεόραση - αυτοκόλλητο παρουσίασε η LG

Τηλεόραση - αυτοκόλλητο παρουσίασε η LG Facebook Twitter
3

Μια εντυπωσιακή οθόνη τηλεόρασης τεχνολογίας OLED πάχους μόλις 0,97mm, παρουσίασε μόλις η LG, σε ειδικό event στην Σεούλ, η οποία είναι τόσο εύκαμπτη και ελαφριά (1,9 κιλά) που κρεμιέται στον τοίχο με μαγνήτες.

Η νέα οθόνη της LG, αναφέρει ο Independent, δεν κυκλοφορεί ακόμα στο εμπόριο αφού πρόκειται για ένα προϊόν-concept που σκοπό έχει να επιδείξει τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες αιχμής που αναμένεται να δούμε στο προσεχές μέλλον στο χώρο των οθονών.

Τηλεόραση - αυτοκόλλητο παρουσίασε η LG Facebook Twitter

Η οθόνη διαγωνίου 55 ιντσών που εφάπτεται στον τοίχο με τη χρήση μιας μαγνητικής ταπετσαρίας, μπορεί να αφαιρεθεί πανεύκολα αλλά και να διπλωθεί, ακόμα κι όταν βρίσκεται σε λειτουργία, μειώνοντας σημαντικά το χώρο που καταλαμβάνει μια τηλεόραση τέτοιου μεγέθους.

Οι ιθύνοντες της εταιρείας που θεωρείται η "μητέρα" της τεχνολογίας OLED, δήλωσαν ότι πολλές μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας έχουν ήδη εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για την εν λόγω εύκαμπτη οθόνη, ενώ ευελπιστούν ότι θα βρεί εφαρμογή και σε άλλες συσκευές όπως wearables και "έξυπνα" κινητά.

Παρακολουθήστε το βίντεο παρουσίασης της νέας "αυτοκόλλητης" τηλεόρασης της LG:

Τech & Science
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM