Αλλάζει διεύθυνση και λογότυπο το The Pirate Bay

Αλλάζει διεύθυνση και λογότυπο το The Pirate Bay Facebook Twitter
1

Το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι συνεχίζουν να παίζουν τα σουηδικά δικαστήρια με το σάιτ - μηχανή αναζήτησης αρχείων Torrent, The Pirate Bay.

Μετά την πρόσφατη καταδικαστική απόφαση εις βάρος του που του στέρησε το δικαίωμα χρήσης της διεύθυνσης thepiratebay.se, το "εφτάψυχο" σάιτ έδειξε να μην πτοείται αφού, όχι μόνο άλλαξε κατάληξη στο domain του και μετεφέρθηκε σε άλλη χώρα με κατάληξη "vg", αλλά παράλλαξε και το λογότυπό του.

Στο κλασικό πειρατικό πλοίο του λογοτύπου του, οι διαχειριστές του σάιτ πρόσθεσαν με περιπαικτική διάθεση, μια Λερναία Ύδρα, με τις διαθέσιμες καταλήξεις που μπορεί να μεταφερθεί ανά πάσα στιγμή το url του, παραπέμποντας στο γνωστό μύθο, θέλοντας να υποδηλώσουν ότι παραμένουν απτόητοι παρά το συνεχιζόμενο κυνηγητό.

Για την ιστορία, το κατηγορητήριο στηρίχθηκε στο ότι "εντός του σάιτ συνέβαιναν παράνομες δραστηριότητες", γεγονός που έδωσε το δικαίωμα στις σουηδικές αρχές να κατασχέσουν την ιντερνετική διεύθυνσή του.

Τech & Science
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια