25 χρόνια Πασιέντζα στα Windows

25 χρόνια Πασιέντζα στα Windows Facebook Twitter
1

Το Solitaire ή Πασιέντζα, το εμβληματικό παιχνίδι της Microsoft που συνδέθηκε με εκατομμύρια 'χαμένες' εργατο-ώρες σε μεγάλες εταιρείες και δημόσιες υπηρεσίες, έκανε την εμφάνισή του ακριβώς πριν 25 χρόνια.

Η εταιρεία θέλοντας να τιμήσει την επέτειο του πολύ δημοφιλούς παιχνιδιού με τις δεκάδες παραλλαγές, ανακοίνωσε ότι θα συμπεριλάβει μια φρεσκαρισμένη βερσιόν της Πασιέντζας στην επερχόμενη έκδοση των Windows 10 (εκτός από το Candy Crush Saga), αλλά θα συνοδεύσει την επανέκδοσή της και με ένα ακόμα γεγονός.

Όπως αναφέρεται στο επίσημο blog των Windows, η εταιρεία πρόκειται να διοργανώσει ένα παγκόσμιο τουρνουά που θα ξεκινήσει από ένα πρωτάθλημα εντός της εταιρείας για να αναδείξει τους καλύτερους παίκτες που, στη συνέχεια, θα συναγωνιστούν με την αφρόκρεμα των φανατικών του παιχνιδιού από όλο τον κόσμο.

Οι κορυφαίοι της Microsoft, θα ξεκινήσουν να παίζουν κόντρα στο παγκόσμιο κοινό στις 5 Ιουνίου, χωρίς όμως να ανακοινώνεται το έπαθλο του διαγωνισμού. Σε αυτό σύνδεσμο, προς το επίσημο blog των Windows, μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν μια συλλογή από πασιέντζες για τα Windows PC ή smarτphones για να ξεκινήσετε την προπόνηση πριν την έναρξη του παγκόσμιου πρωταθλήματος.

Τech & Science
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια