Απεργία την Πρωτομαγιά

Συνεργασία Getty και Instagram για την προβολή 'αθέατων' κοινοτήτων του κόσμου

Συνεργασία Getty και Instagram για την προβολή 'αθέατων' κοινοτήτων του κόσμου Facebook Twitter
Photo: Julien GERARD [https://instagram.com/juliengerarddotcom/]
0

Μια πολύ ιδιαίτερη συνεργασία ανακοίνωσαν το Instagram και το φωτογραφικό αρχείο Getty Images.

Το πρόγραμμα Getty Images Instagram Grant, σχεδιάστηκε για να υποστηρίξει όσους φωτογράφους και φωτορεπόρτερ χρησιμοποιήσουν το Instagram για να εκθέσουν φωτογραφίες από αφανείς κοινωνικές ομάδες και 'κλειστές κοινωνίες ανθρώπων' που δεν έχει αγγίξει ακόμα η δημοσιότητα.

Το πρόγραμμα, που επιτρέπει στους φωτογράφους να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε τύπο φωτογραφικής μηχανής, προτίθεται να χρηματοδοτήσει με 10.000 δολάρια τους τρεις κορυφαίους φωτογράφους που θα διακριθούν από τη δουλειά τους στο instagram, βάσει κριτηρίων όπως η καλλιτεχνική ποιότητα και η αφηγηματική ικανότητα των φωτογραφιών τους. Κάθε φωτογραφία που θα ποστάρουν στο Instagram θα πρέπει να συνοδεύεται από το hashtag, #GettyImagesInstagramGrant και στο τέλος μια επιτροπή ειδικών θα κρίνει όλες τις συμμετοχές.

Αιτήσεις συνοδευόμενες από βιογραφικά θα γίνονται δεκτές έως τις 4 Ιουνίου, ενώ οι νικητές θα ανακοινωθούν το Σεπτέμβρη. Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα και τον τρόπο συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Ήδη φωτογράφοι και φωτορεπόρτερ από όλο τον κόσμο έχουν δηλώσει συμμετοχή στο Getty Images Instagram Grant και ποστάρουν στο Instagram φωτογραφίες όπως την παρακάτω:

Τech & Science
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καρκίνος του δέρματος: Ένα εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο δίνει «πραγματική ελπίδα» για μόνιμη θεραπεία

Τech & Science / Καρκίνος του δέρματος: Εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο δίνει «πραγματική ελπίδα» για μόνιμη θεραπεία

Εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο που βρίσκεται πλέον σε κλινική δοκιμή φάσης 3, κηρύσσεται από τους επιστήμονες «πραγματική ελπίδα» για την οριστική θεραπεία του καρκίνου του δέρματος
NEWSROOM
Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM