Τo Apple Watch δεν συμπαθεί τα τατουάζ

Τo Apple Watch δεν συμπαθεί τα τατουάζ Facebook Twitter
5

Εκτός από το πρόβλημα που προέκυψε με το μηχανισμό απτικής τεχνολογίας -που κάνει το Apple Watch να δονείται όταν ο χρήστης λαμβάνει ειδοποιήσεις- γεγονός που σύμφωνα Wall Street Journal φρέναρε την αποστολή εκατομμυρίων συσκευών σε όσους έχουν προπαραγγείλει το gadget - νέες αναφορές χρηστών δείχνουν προς ένα ακόμα ανορθόδοξο πρόβλημα της φορετής συσκευής.

Αρκετοί χρήστες που διαθέτουν τατουάζ με σκούρο χρώμα στην περιοχή του καρπού, αναφέρουν ότι η συσκευή αδυνατεί να λειτουργήσει ως παλμογράφος αφού η μελάνη εμποδίζει το σένσορα led να στείλει και να λάβει τη σωστή πληροφορία από τις φλέβες που βρίσκονται στο χέρι του κατόχου του. Το Twitter εδώ και μερικά 24ωρα, συγκεντρώνει μηνύματα με το hashtag #tattoogate ενώ ήδη ένας χρήστης περιγράφει το πρόβλημα στο παρακάτω βίντεο.

Το BBC, πάντως, αναφέρει σε σημερινό του δημοσίευμα ότι η Apple μετά το ντόρο που προκλήθηκε πρόσθεσε την πληροφορία σχετικά με το ενδεχόμενο δυσλειτουργίας της συσκευής όταν έρχεται σε επαφή με δέρμα που έχει τατουάζ, στη σελίδα υποστήριξης του προϊόντος.

Τech & Science
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Ετσι, πρέπει να είσαι 'καθαρός' α['π κάθε πλευρά για να έχεις το gadget της Aplle. Επιτέλους, για να μην βαυκαλιζόσαστε οι δημιουργικοί / free spirits / ντεμεκ alternatives με τη grand brand! You have to be clean as babies...