H Google σας μεταφέρει στο Λοχ Νες με το Street View

H Google σας μεταφέρει στο Λοχ Νες με το Street View Facebook Twitter
0

Μια μοναδική περιήγηση στα νερά της σκωτσέζικης Λίμνης Ness, ακόμα κι από την οπτική γωνία του περιβόητου, μυθικού τέρατος που υποτίθεται ότι ζει εκεί, προσφέρει σήμερα η Google μέσω του εργαλείου πανοραμικής απεικόνισης τοπίων Street View.

H Google σας μεταφέρει στο Λοχ Νες με το Street View Facebook Twitter
H πρώτη φωτογραφία του 'Τέρατος του Λοχ Νες' όπως εμφανίστηκε σε φύλλο της Daily Mail, στις 21.4.1936

Αφορμή γι' αυτό το μαγευτικό ταξίδι στην επιφάνεια αλλά και στο βυθό της λίμνης είναι η 81η επέτειος από τη δημοσίευση της θρυλικής φωτογραφίας του τέρατος της Λίμνης από τη βρετανική εφημερίδα Daily Mail στις 21 Απριλίου του 1934, η οποία πυροδότησε έναν μύθο που κρατάει ακόμη μέχρι και σήμερα.

Παράλληλα με το ταξίδι στη λίμνη Ness, που μπορείτε να ξεκινήσετε κάνοντας κλικ στην παρακάτω εικόνα, η Google αφιέρωσε και το σκιτσάκι Google Doodle της homepage της στην επέτειο της πρώτης μαρτυρίας για την εμφάνιση της Nessie, όπως βαφτίστηκε χαϊδευτικά το Τέρας του Λοχ Νες.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Έξι στους δέκα ενήλικες θα έχουν κάποιο είδος καρδιαγγειακής νόσου τα επόμενα 30 χρόνια, λέει μελέτη

Τech & Science / ΗΠΑ: Έξι στους δέκα ενήλικες θα έχουν κάποιο είδος καρδιαγγειακής νόσου τα επόμενα 30 χρόνια, λέει μελέτη

Την τελευταία δεκαετία παρατηρήθηκε αύξηση των παραγόντων καρδιαγγειακού κινδύνου στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τη μελέτη της Αμερικανικής Ένωσης Καρδιολογίας
NEWSROOM