ΗΠΑ: Διαζύγιο μέσω Facebook

ΗΠΑ: Διαζύγιο μέσω Facebook Facebook Twitter
0
ΗΠΑ: Διαζύγιο μέσω Facebook Facebook Twitter

Τη χρήση του Facebook ως μέσο επικοινωνίας μεταξύ ενός εν διαστάσει ζευγαριού για την επίδοση των δικαιολογητικών διαζυγίου στον σύζυγο, επέτρεψε δικαστήριο στο Manhattan της Νέας Υόρκης.

Η περίπτωση που θεωρείται η πρώτη στα χρονικά, γίνεται με την εντολή του δικαστή αφού ο σύζυγος, που αδυνατεί να δηλώσει μόνιμη διεύθυνση από το 2011, δεν δισθέτει κάποιο άλλο μέσο επικοινωνίας εκτός του Facebook και του τηλεφώνου, στο οποίο όμως, δεν ανταποκρίνεται. 

Όπως αναφέρει το New York Daily News, ο δικηγόρος της συζύγου θα πρέπει να στέλνει την κλήτευση μια φορά την εβδομάδα, επί τρεις εβδομάδες, χρησιμοποιώντας τo Facebook Messenger, έως ότου υπάρξει σαφής απάντηση ή αναφορά, ότι τα έγγραφα ελήφθησαν από τον σύζυγο.

Ήδη το πρώτο μήνυμα έχει σταλεί στον 'εξαφανισμένο' σύζυγο, αλλά χωρίς επιτυχία, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΟΔΥ: Ανησυχία για την αύξηση του δάγκειου πυρετού- Αύξηση κατά 250% στα κρούσματα στην ΕΕ

Τech & Science / ΕΟΔΥ: Ανησυχία για την αύξηση του δάγκειου πυρετού- Αύξηση κατά 250% στα κρούσματα στην ΕΕ

«Δεν μπορώ να φανταστώ την εικόνα στα ελληνικά νοσοκομεία, όπου κάθε κλίνη θα έχει τη δική της κουνουπιέρα, για να μην μεταδίδει ο ασθενής με τον Δάγκειο τη νόσο στον διπλανό του»
NEWSROOM
Η αιμομιξία είναι πολύ πιο συχνή απ’ ό,τι ίσως νομίζουμε

Tech & Science / Η αιμομιξία είναι πολύ πιο συχνή απ’ ό,τι ίσως νομίζουμε

Οι ευρέως διαδεδομένες εξετάσεις DNA αποκαλύπτουν τη μία μετά την άλλη «μυστικές» περιπτώσεις παιδιών που γεννήθηκαν από στενούς συγγενείς, παρέχοντας μια άνευ προηγουμένου καταγραφή της αιμομιξίας στις σύγχρονες κοινωνίες.
NEWSROOM