ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Παίξτε τώρα Pac-Man στο Google Maps

Παίξτε τώρα Pac-Man στο Google Maps Facebook Twitter
2
Παίξτε τώρα Pac-Man στο Google Maps Facebook Twitter

Αρκετές περιοχές του πλανήτη διανύουν ήδη τις πρώτες ώρες της πρωταπριλιάς και η Google επιφυλάσσει μια πολύ ιδιαίτερη κι εντυπωσιακή έκπληξη, σε όλους τους χρήστες της υπηρεσίας Google Maps. Χρησιμοποιεί ως πίστα Pac-Man το σημείο του χάρτη που βρίσκεστε και σας επιτρέπει να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας στo retro ηλεκτρονικό παιχνίδι των 1980s'.

Εάν η τοπoγραφία της τοποθεσίας σας στο χάρτη της Google δεν έχει αρκετούς δρόμους, ώστε να μπορεί να μετατραπεί σε πίστα τότε, η υπηρεσία, σας μεταφέρει στο πλησιέστερο σημείο με δρόμους, ώστε να συμμετάσχετε κι εσείς σε αυτή την πολύ πιστή μεταφορά του παιχνιδιού, στην πλατφόρμα των Google Maps.

Να σημειωθεί ότι στο αντίστοιχο περισινό πρωταπριλιάτικο αστείο της Google, οι χρήστες καλούνταν να πιάσουν ένα Pockemon στο περιβάλλον του Google Maps.

Για να παίξετε PacMan στο Google Maps, αρκεί να μπείτε στη διεύθυνση maps.google.gr και να πατήσετε στην εικόνα με τον Pac-Man, κάτω δεξιά, αφού περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα έως ότου φορτώσει. Καλή πρωταπριλιά!

Τech & Science
2

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα είδος αλεπούς ισως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου», λένε αρχαιολόγοι

Τech & Science / Ένα είδος αλεπούς ίσως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου» πριν από τον σκύλο, λένε αρχαιολόγοι

Η ανάλυση σκελετικών υπολειμμάτων ηλικίας 1.500 ετών στην Παταγονία υποδηλώνει ότι το Dusicyon avus ήταν «ένας πολύτιμος σύντροφος για τις ομάδες κυνηγών-τροφοσυλλεκτών»
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια