Η Google θέλει να γίνει ο προσωπικός σας μπάρμαν

Η Google θέλει να γίνει ο προσωπικός σας μπάρμαν Facebook Twitter
0
Η Google θέλει να γίνει ο προσωπικός σας μπάρμαν Facebook Twitter

Μια νέα λειτουργία λάνσαρε μόλις η Google, εμφανίζοντας δημοφιλείς συνταγές για κοκτέιλς στην δεξιά στήλη των αποτελεσμάτων της, κάθε φορά που οι χρήστες κάνουν αναζητήσεις σχετικές με αλκοολούχα ποτά, αναφέρει το Fortune.

 

Η νέα υπηρεσία που φιλοδοξεί να μετατρέψει τους ενδιαφερόμενους χρήστες του Google.com, σε mixologists, παρουσιάζει δημοφιλείς συνταγές για κοκτέιλς από όλο τον κόσμο, όταν οι χρήστες ψάξουν κάτι σχετικό, χρησιμοποιώντας είτε μια μεμονωμένη λέξη (πχ. Martini) είτε μια έκφραση σχετικά με το πως φτιάχνεται η Margarita. Παράλληλα με τη συνταγή οι ενδιαφερόμενοι χρήστες μπορούν να δουν συμβουλές για τρόπους σερβιρίσματος, πρόσθετα υλικά, αξεσουάρ και παραλλαγές των συνταγών.

Η κίνηση της Google, εμπλουτίζει κατά πολύ τη σχετική με τρόφιμα και ποτά βάση δεδομένων της όμως, όπως εκτιμά ο δημοσιογράφος του Fortune, πρόκειται να αποτελέσει μια απειλή σε site που στηρίζουν την επιτυχία τους και την επισκεψιμότητά τους στην συγκέντρωση και παρουσίαση συνταγών κοκτέιλ καθώς και την παροχή tips για την καλύτερη παρασκευή τους.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM