'To Facebook δεν θα κυκλοφορήσει δικό του αυτοκίνητο'

'To Facebook δεν θα κυκλοφορήσει δικό του αυτοκίνητο' Facebook Twitter
0

Στη Βαρκελώνη βρέθηκε ο ιδρυτής του Facebook Mark Zuckerberg, στα πλαίσια της έκθεσης Mobile World Congress, όπου και απάντησε σε ερωτήματα που είχε θέσει το κοινό μέσω της προσωπικής του σελίδας, στην τέταρτη συνεδρία Q&Α που παραχωρεί μέσα στο 2015.

Αρκετά από τα ερωτήματα που δέχτηκε o Zuckerberg, αφορούσαν στο εάν το Facebook πρόκειται να ασχοληθεί και με άλλες τεχνολογίες όπως τα ηλεκτρικά οχήματα που ετοιμάζει η Google ή το φημολογούμενο αυτοκίνητο της Apple.

O CEO του κοινωνικού δικτύου, έσπευσε να αποκλείσει κάθε τέτοια πιθανότητα, δηλώνοντας ταγμένος στο σκοπό του να συνδέσει τον κόσμο μέσω του Facebook, μέσω του ανοίγματος στην εικονική πραγματικότητα σε συνεργασία με την εταιρεία virtual reality, Oculus Rift αλλά και μέσω του internet.org που φιλοδοξεί να παράσχει σύνδεση στο internet στις μη δικτυωμένες περιοχές της Γης.

Τέλος, o Zuckerberg απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, αναφέρθηκε σε ζητήματα και προκλήσεις που αντιμετωπίζει η πλατφόρμα σχετικά με την ελευθερία του λόγου, σε θέματα σχετικά με την ασφάλεια των χρηστών στο Facebook, ενώ παραδέχτηκε την δυσκολία που αντιμετωπίζει ο αλγόριθμός του να ξεχωρίσει μια αυθεντική είδηση από μια ψεύτικη, ώστε να προφυλάσσει το κοινό από τη διασπορά φημών και ψευδών ειδήσεων.

Παρακολουθήστε ολόκληρο το Q & Α που παραχώρησε ο Mark Zuckerberg στη Βαρκελώνη στο βίντεο που ακολουθεί:

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM