Το ΠΑΣΟΚ γράφει στο Twitter για «μπαλαμούτι» της κυβέρνησης

Το ΠΑΣΟΚ γράφει στο Twitter για «μπαλαμούτι» της κυβέρνησης Facebook Twitter
2

Με περίεργο για κόμμα λεξιλόγιο «πασάρει» ο διαχειριστής (ή η διαχειρίστρια) του λογαριασμού του ΠΑΣΟΚ στο Τwitter τις δηλώσεις Βενιζέλου για την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να μην φέρει την συμφωνία προς ψήφιση στη Βουλή.

Οι δηλώσεις πλασάρονται με τη φράση: «Οι πολίτες θα αντιληφθούν πολύ σύντομα, στην πράξη, την βαριά κοροϊδία. Τα φούμαρα κ το μπαλαμούτι επί της ουσίας» και στη συνέχεια δίνεται το λινκ για την παρακολούθηση των δηλώσεων Βενιζέλου.

Το ΠΑΣΟΚ γράφει στο Twitter για «μπαλαμούτι» της κυβέρνησης Facebook Twitter

Σε αυτές τις δηλώσεις όμως τέτοιες λέξεις δεν υπάρχουν: «Η κυβέρνηση δυστυχώς, δια του κ. Βαρουφάκη, παραβιάζοντας το Σύνταγμα και τους ειδικούς νόμους, υπέγραψε την κύρια δανειακή σύμβαση, δηλαδή το μνημόνιο, δηλαδή το πρόγραμμα, θέλοντας να αποφύγει τη Βουλή, παραβιάζοντας τα δικαιώματα της Βουλής γιατί η ίδια η κυβέρνηση δεν έχει εμπιστοσύνη στους βουλευτές της.

Πρόκειται για κάτι πρωτοφανές, για κάτι που εκθέτει τη χώρα διεθνώς, αλλά και για ένα μεγάλο ζήτημα δημοκρατίας και κοινοβουλευτισμού.

Είναι δυνατόν να έχουμε μία κοινοβουλευτική πλειοψηφία που λέει: «Κάντε ό,τι θέλετε, υπογράψτε την παράταση του μνημονίου, απλώς μην με βάζετε να λερώσω τα χέρια μου, ψηφίζοντας».

Έτσι πορεύεται η χώρα; Με τέτοια ψέματα απέναντι στο λαό; Απέναντι στη διεθνή κοινότητα;»

Το πασοκικό λεξιλόγιο στο Twitter έχει προκαλέσει αντιδράσεις από τους followers που λογαριασμού.

Τech & Science
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα είδος αλεπούς ισως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου», λένε αρχαιολόγοι

Τech & Science / Ένα είδος αλεπούς ίσως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου» πριν από τον σκύλο, λένε αρχαιολόγοι

Η ανάλυση σκελετικών υπολειμμάτων ηλικίας 1.500 ετών στην Παταγονία υποδηλώνει ότι το Dusicyon avus ήταν «ένας πολύτιμος σύντροφος για τις ομάδες κυνηγών-τροφοσυλλεκτών»
NEWSROOM