Αντίο Google+

Αντίο Google+ Facebook Twitter
4
Αντίο Google+ Facebook Twitter

Τα σχέδιά της να διαιρέσει σε δύο διαφορετικές υπηρεσιές, ονόματι Streams και Photos, το κοινωνικό της δίκτυο Google+ ανακοίνωσε η Google. 

Το κοινωνικό δίκτυο που μετρά πάνω από 2,2 δισεκατομμύρια προφίλ χρηστών, εκ των οποίων μόνο το 9% είναι ενεργά και χρησιμοποιούν την υπηρεσία για να ποστάρουν περιεχόμενο, πρόκειται να σπάσει στα δύο, με μια υπηρεσία να επικεντρώνεται στο ποστάρισμα και την επεξεργασία φωτογραφιών, ενώ το Google Hangouts και το νεότευκτο 'Streams' θα πάρουν μια πιο social κατεύθυνση.

Τα ηνία των νέων υπηρεσιών της Google που θα προκύψουν από τη διάιρεση του Google+ αναλαμβάνει ο επικεφαλής του τμήματος προϊοντικής ανάπτυξης της εταιρείας, Bradley Horowitz.

Τech & Science
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Το κοινωνικό δίκτυο που μετρά πάνω από 2,2 δισεκατομμύρια προφίλ χρηστών, εκ των οποίων μόνο το 9% (περίπου 5 εκ.) είναι ενεργά Πηγή: www.lifo.grΚάποιος από τους αριθμούς είναι λάθος.
Δεν είναι καθόλου λάθος οι αριθμοί. Εγώ για παράδειγμα έχω λογαριασμό στο Youtube από το 2009 και το 2013 δημιουργήθηκαν αυτόματα λογαριασμός στο Google+. Πέρσι χρειάστηκε να δημιουργήσω λογαριασμό στο gmail και πάλι αυτόματα δημιουργήθηκε λογαριασμός στο Google+. Φαντάζομαι ότι η Google τό έκανε αυτό, ώστε να αποκτήσει κόσμο το κοινωνικό της δίκτυο, αλλά κατέληξε σε αποτυχία από ό,τι φαίνεται.