H Microsoft επανεφευρίσκει το πληκτρολόγιο

H Microsoft επανεφευρίσκει το πληκτρολόγιο Facebook Twitter
3
H Microsoft επανεφευρίσκει το πληκτρολόγιο Facebook Twitter

Μια απλή όσο και χρήσιμη ιδέα για ένα μικρό, πτυσσόμενο πληκτρολόγιο που εξυπηρετεί όσους χρησιμοποιούν κινητά και tablets για να γράφουν εν κινήσει, παρουσίασε η Microsoft στο Mobile World Congress, το παγκόσμιο συνέδριο για τα κινητά που πραγματοποιείται στη Βαρκελώνη.

H Microsoft επανεφευρίσκει το πληκτρολόγιο Facebook Twitter

Όπως αναφέρει το Time η εύχρηστη συσκευή διπλώνει και παίρνει το μέγεθος ενός μεσαίου smartphone και μετφέρεται πανεύκολα χωρώντας ακόμα και σε μια τσέπη, ενώ ενεργοποιείται με το ξεδίπλωμα και συνδέεται απευθείας μέσω Bluetooth με τις συσκευές που έχει ορίσει ο κάτοχός του, αλλάζοντας από το smartphone στο tablet, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Το ανθεκτικό στην υγρασία, πτυσσόμενο, φορητό πληκτρολόγιο της Microsoft, που είναι συμβατό με όλων των ειδών τα έξυπνα κινητά και τα Tablets, διαθέτει αυτονομία 3 μηνών με μία μόνο φόρτιση, και πρόκειται να κυκλοφορήσει τον προσεχή Ιούνιο σε τιμή που δεν ξεπερνά τα 100 δολάρια.

Δείτε το βίντεο παρουσίασης του φορητού πληκτρολογίου της Microsoft:

Τech & Science
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καρκίνος του δέρματος: Ένα εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο δίνει «πραγματική ελπίδα» για μόνιμη θεραπεία

Τech & Science / Καρκίνος του δέρματος: Εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο δίνει «πραγματική ελπίδα» για μόνιμη θεραπεία

Εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο που βρίσκεται πλέον σε κλινική δοκιμή φάσης 3, κηρύσσεται από τους επιστήμονες «πραγματική ελπίδα» για την οριστική θεραπεία του καρκίνου του δέρματος
NEWSROOM
Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Λεπτομέρεια: Υπάρχουν πτυσσόμενα πληκτρολόγια εδώ και καιρό στην αγορά (δεν είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζεται από κάποια εταιρεία δηλαδή).
Είναι ο καπιταλισμός.. αντί για laptop, τώρα μπορείς να πάρεις το tablet+ασύρματο keyboard+ασύρματο mouse, πουλάς πιο πολύ μούρη με όλα αυτά τα κοκοψόψαρα..