Απειλές κατά της ζωής του από την ISIS δέχτηκε ο συνιδρυτής του Twitter

Απειλές κατά της ζωής του από την ISIS δέχτηκε ο συνιδρυτής του Twitter Facebook Twitter
0

Υποστηρικτές ή μέλη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος φέρεται ότι απέστειλαν απειλές κατά της ζωής του συνιδρυτή του Twitter, Jack Dorsey, καθώς και εργαζομένων στην εταιρεία, εξαιτίας των συχνών διαγραφών προφίλ μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης, από την πλατφόρμα.

Όπως αναφέρει το BuzzFeed και αναδημοσιεύεται από πολλά ειδησεογραφικά σάιτ, στο μήνυμα που ανήρτησαν φερόμενα ως μέλη της οργάνωσης, εμφανίζεται το πρόσωπο του Jack Dorsey μέσα από μια διόπτρα όπλου και αναγράφεται στα Αραβικά η φράση "Ο εικονικός πόλεμος προς εμάς θα προκαλέσει έναν πραγματικό πόλεμο εναντίον σου".

Το μήνυμα, που συνεχίζει με ευθείες απειλές κατά της ζωής του Dorsey και υπαλλήλων του Twitter, εκλήφθη πολύ σοβαρά υπόψη από τους υπεύθυνους της πλατφόρμας, οι οποίοι σύμφωνα με ανακοίνωσή τους διερευνούν την αυθεντικότητά του, με τη βοήθεια των αμερικανικών αρχών.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM