Στις 9 Μαρτίου η παρουσίαση του Apple Watch

Στις 9 Μαρτίου η παρουσίαση του Apple Watch Facebook Twitter
0

Πριν από λίγες ώρες η Apple απέστειλε τις προσκλήσεις για τo event παρουσίασης του πολυαναμενόμενου φορετού gadget της, Apple Watch, που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαρτίου στο Yerba Buena Center for the Arts στο Σαν Φραντσίσκο.

Στο Event που αποτελεί την πρώτη μεγάλης σημασίας προϊόντική ανακοίνωση μετά την παρουσίαση του iPad το 2010, αφού το Apple Watch αποτελεί μια νέα προϊοντική κατηγορία για την Apple, θα ανακοινωθεί η τελική τιμή της συσκευής (που υπολογίζεται στα 350 δολάρια για την βασική έκδοση) και η ημερομηνία επίσημης διάθεσης.

Παράλληλα με το Apple Watch, εικάζεται ότι θα ανακοινωθεί και το επανσχεδιασμένο MacBook Air, που σύμφωνα με τις μέχρι τώρα διαρροές και φήμες, θα είναι μισό σε πάχος από την παρούσα έκδοση.

Να σημειωθεί ότι η wearable συσκευή - έξυπνο ρολόι της Apple, έκανε την πρώτη διαφημιστική της καταχώρηση, έκτασης 12 σελίδων στο τεύχος Μαρτίου 2015 της Αμερικανική Vogue.

Το Apple Watch όπως εμφανίζεται σε τμήμα της 12σέλιδης καταχώρησης στη Vogue 

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM