Διοργανώνουν «αποχαιρετιστήριο» πάρτι στον Άδωνη

Διοργανώνουν «αποχαιρετιστήριο» πάρτι στον Άδωνη Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
8

 Ένα ιδιαίτερο "πάρτι αποχαιρετισμού" του Άδωνη, ο οποίος είχε δηλώσει πριν τις εκλογές ότι θα φύγει στο εξωτερικό αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, διοργανώνεται στο Σύνταγμα μέσω Facebook.

To κάλεσμα είναι για την 1η Φεβρουαρίου στις 9.30 το βράδυ και σε αυτό έχουν δηλώσει ως τώρα συμμετοχή στο διαδίκτυο 38 χιλιάδες χρήστες.

Ο Άδωνης Γεωργιάδης έχει δηλώσει πάντως ότι δεν θα πραγματοποιήσει την «υπόσχεση» του επειδή τον ψήφισε πολύ κόσμος για βουλευτή («γεμίζουν το Ολυμπιακό στάδιο», είπε συγκεκριμένα) αλλά και ότι έκανε πλάκα όταν το έλεγε.

Τech & Science
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Μέσα είμαι,σίγουρα θα μαζευτούμε πάρα πολλοί,Ομως για να είμαστε δίκαιοι,θα πρέπει μετά να κάνουμε κάλεσμα για κάθε προεκλογική εξαγγελία του συριζα που δεν θα πραγματοποιείται,δεν ξέρω..μια ιδέα είναι μόνο..
Δεν είμαι ΝΔ,το ορκίζομαι σε ό,τι έχω πιο ιερό.Όμως τούς κωλοσυριζαίους δεν τούς ακολουθώ.Δεν μάς λένε καλύτερα τι λένε για αυτά που είπε ο δικός τους,ο Ρωμανιάς,ότι κινδυνεύουν οι συντάξεις;Νωρίς-νωρίς παρακαλώ...
οποτε αν φτασουμε πανω απο 70.000 που τον ψηφισαν θα εχουμε το δικιο με το μερος μας ετσι? καντε invite παιδια! και τους 100.000 θα ξεπεερασουμε σιγουρα χαχα
Μαζευτειτε οι Αθηναιοι και ειναι σιγουρο οτι αυτο θα γινει παγκοσμια ειδηση! Να μην πω να οργανωθουν και εκδρομες απο την υπολοιπη Ελλαδα!