Επαγγελματίες χάκερς προς ενοικίαση

Επαγγελματίες χάκερς προς ενοικίαση Facebook Twitter
Η εύρεση ενός αξιόπιστου επαγγελματία χάκερ για ενοικίαση θα πρέπει να είναι μια δωρεάν και ανώδυνη εμπειρία", αναφέρει η ιστοσελίδα.
1

Μια νέα ιστοσελίδα, ονόματι Hacker's List, αναλαμβάνει ανώνυμα και έναντι αμοιβής να φέρει σε επαφή ανθρώπους που έχουν ανάγκη των υπηρεσιών ενός χάκερ, με επιλεγμένους επαγγελματίες του χώρου, σύμφωνα με το Mashable.

Μέσω της ιστοσελίδας, που ξεκίνησε τη λειτουργία της τον περασμένο Νοέμβρη, έχουν ήδη διεκπεραιωθεί πολυάριθμες υποθέσεις που ποικίλουν από το σπάσιμο ασφάλειας ενός iPhone για υποκλοπή στοιχείων έως την αλλαγή βαθμολογίας γραπτών σε Πανεπιστήμιο, ενώ υπάρχουν τουλάχιστον 400 "ανοιχτές" αγγελίες προς τους 70 χάκερς του σάιτ.

Οι αμοιβές των χάκερς, ποικίλουν από ένα δολάριο έως αρκετές χιλιάδες ανάλογα με την περίπτωση. Οι χρήστες ποστάρουν το project στο οποίο θέλουν την ανάμιξη ενός χάκερ, και επιλέγουν τον κατάλληλο, με πλήρη ανωνυμία, ανάλογα με τις μεθόδους προσέγγισης, την τιμή και τη διαθεσιμότητα ενός επαγγελματία.

H "φιλική" στο μάτι, ιστοσελίδα μίσθωσης χάκερ

"Η μίσθωση ενός χάκερ δεν θα έπρεπε να είναι μια δύσκολη διαδικασία. Η πεποίθησή μας είναι ότι η εύρεση ενός αξιόπιστου επαγγελματία χάκερ για ενοικίαση θα πρέπει να είναι μια δωρεάν και ανώδυνη εμπειρία", αναφέρει η ιστοσελίδα.

Τech & Science
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αιμομιξία είναι πολύ πιο συχνή απ’ ό,τι ίσως νομίζουμε

Tech & Science / Η αιμομιξία είναι πολύ πιο συχνή απ’ ό,τι ίσως νομίζουμε

Οι ευρέως διαδεδομένες εξετάσεις DNA αποκαλύπτουν τη μία μετά την άλλη «μυστικές» περιπτώσεις παιδιών που γεννήθηκαν από στενούς συγγενείς, παρέχοντας μια άνευ προηγουμένου καταγραφή της αιμομιξίας στις σύγχρονες κοινωνίες.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια