«Μην βάζετε πρωταγωνιστή τον Ντένζελ Ουάσιγκτον σε ταινίες με διεθνές ενδιαφέρον, είναι μαύρος»

«Μην βάζετε πρωταγωνιστή τον Ντένζελ Ουάσιγκτον σε ταινίες με διεθνές ενδιαφέρον, είναι μαύρος» Facebook Twitter
1

Εκθέτουν και πάλι τη Sony Pictures, νέα μέιλ που δημοσιοποιήθηκαν από τους χάκερς που πραγματοποίησαν τη μεγάλη κυβερνοεπίθεση στα αρχεία και τους υπολογιστές της εταιρείας.

Σε ένα από αυτά τα μέιλ παραγωγός γράφει στον πρόεδρο της εταιρείας ότι σε παραγωγές με διεθνές ενδιαφέρον δεν θα πρέπει να πρωταγωνιστεί ο Ντένζελ Γουάσινγκτον «επειδή είναι μαύρος». Ο παραγωγός μιλά με τον πρόεδρο Μάικλ Λίντον μετά την πρεμιέρα του φιλμ «The Equalizer», στην οποία πρωταγωνιστούσε ο ηθοποιός.

«Δεν λέω ότι η ταινία δεν έπρεπε να είχε γυριστεί ή ότι δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιηθούν αφροαμερικανοί ηθοποιοί. Προσωπικά πιστεύω ότι ο Ντένζελ Γουάσινγκτον είναι ο καλύτερος ηθοποιός της γενιάς του…Στο εσωτερικό, τα πάει καλά, αλλά έξω δεν έχει επιτυχία εδώ και πολλά χρόνια», γράφει ο παραγωγός.

Στο τέλος κάνει παρατηρήσεις και δίνει συμβουλές αναφέροντας ότι «η Sony μερικές φορές φαίνεται ότι παραβλέπει το γεγονός ότι μία ταινία πρέπει να έχει καλές εισπράξεις στο εξωτερικό για να έχει μεγαλύτερα κέρδη και να ελαχιστοποιήσει το ρίσκο, ειδικά σε ταινίες με μεγάλο προϋπολογισμό».

Τech & Science
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Χωρις να θελω να κανω το δικηγόρο του διαβόλου, o quote που βαλατε στον τιτλο απο πού προκύπτει? Δε βλεπω να λέει κατι τετοιο! Λέει "δε λεω να μη χρησιμοποιούνται Αφροαμερικανοι ηθοποιοι γενικά, αλλά ο Ντενζελ Ουάσινγκτον δεν κανει επιτυχια στο εξωτερικό"...... το "επειδη ειναι μαυρος" δεν αναφερεται καπου....