Οι χάκερς ανέβαλαν την πρεμιέρα του Interview

Οι χάκερς ανέβαλαν την πρεμιέρα του Interview Facebook Twitter
0

Ακυρώθηκε, λόγω απειλών από χάκερς, η πρεμιέρα της ταινίας The Interview με θέμα τη δολοφονία του βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ-Ουν. Οι απειλές αυτές έρχονται λίγες μόνο ημέρες μετά την μεγάλη επίθεση ομάδας από χάκερς στην Sony Pictures, παραγωγό της ταινίας.

Η ίδια ομάδα που αυτοαποκαλείται Guardians of Peace (Φύλακες της Ειρήνης) φέρεται να βρίσκεται πίσω και από τις απειλές που οδήγησαν την αλυσίδα κινηματογράφων Landmark να ανακοινώσει πως η προβολή ακυρώθηκε.

 «Θυμηθείτε την 11η Σεπτεμβρίου του 2001. Σας συστήνουμε να μείνετε μακριά από τις αίθουσες. Εάν το σπίτι σας βρίσκεται κοντά, καλύτερα να φύγετε. Για ό,τι και να συμβεί τις επόμενες ημέρες, υπεύθυνη είναι η απληστία της Sony Pictures» έχει προειδοποιήσει η οργάνωση.

Ο εκπρόσωπος της Landmark που ανακοίνωσε την αναβολή της πρεμιέρας δεν έδωσε επίσημη αιτιολογία για την απόφαση.


Στην ταινία δύο Αμερικανοί δημοσιογράφοι συνεργάζονται με τη CIA για τη δολοφονία του Κιμ Γιονγκ-Ουν.

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας Τζέιμς Φράνκο και Σεθ Ρόγκεν έχουν εν τω μεταξύ ακυρώσει προγραμματισμένες εμφανίσεις τους για την προώθηση της ταινίας.

Οι «Φύλακες της Ειρήνης» έδωσαν επίσης στη δημοσιότητα νέο υλικό που υπέκλεψαν από τα συστήματα της Sony, ως «χριστουγεννιάτικο δώρο»... Πρόκειται για 32.000 email από και προς τον πρόεδρο της Sony Entertainment Μάικλ Λίντον.

Τech & Science
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ