Η Microsoft ξεκινά να δέχεται πληρωμές μέσω Bitcoin

Η Microsoft ξεκινά να δέχεται πληρωμές μέσω Bitcoin Facebook Twitter
0

Από σήμερα οι χρήστες online υπηρεσιών της Microsoft, μπορούν να χρησιμοποιούν το πολυσυζητημένο εικονικό κρυπτο-συνάλλαγμα για να προβούν σε ηλεκτρονικές αγορές Προϊόντων και υπηρεσιών της, όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα το BBC.

Η αμερικανική εταιρεία γίνεται μια από τις πρώτες 'μεγάλες' εταιρείες του χώρου της τεχνολογίας, μετά την Dell και το PayPal, που υιοθετεί αυτή τη μέθοδο πληρωμής για την αγορά διαφόρων ψηφιακών αγαθών μέσω των ηλεκτρονικών καταστημάτων της και του δικτύου Xbox.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Microsoft δεν προέβη σε κάποια επίσημη ανακοίνωση, αλλά πρόσθεσε μια σελίδα με οδηγίες για όσους πελάτες της επιθυμούν να πληρώσουν με αυτή τη μέθοδο, η οποία προς το παρόν ισχύει μόνο στις ΗΠΑ και για προκαθορισμένα ποσά.

Η εν λόγω κίνηση της Microsoft να δεχτεί το Bitcoin ως ένα νόμιμο μέσο συναλλαγής, αναμένεται να ανεβάσει και πάλι την αξία του εικονικού συναλλάγματος που είχε φτάσει πέρυσι στα επίπεδα ρεκόρ των 1100 δολαρίων ανά μονάδα, αλλά κατακρημνίστηκε στα 350 δολάρια, μετά τη χρεωκοπία του μεγαλύτερου ανταλλακτηρίου Bitcoins, MtGox, στις αρχές του 2014.

[ΠΗΓΗ]

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΟΔΥ: Ανησυχία για την αύξηση του δάγκειου πυρετού- Αύξηση κατά 250% στα κρούσματα στην ΕΕ

Τech & Science / ΕΟΔΥ: Ανησυχία για την αύξηση του δάγκειου πυρετού- Αύξηση κατά 250% στα κρούσματα στην ΕΕ

«Δεν μπορώ να φανταστώ την εικόνα στα ελληνικά νοσοκομεία, όπου κάθε κλίνη θα έχει τη δική της κουνουπιέρα, για να μην μεταδίδει ο ασθενής με τον Δάγκειο τη νόσο στον διπλανό του»
NEWSROOM
Η αιμομιξία είναι πολύ πιο συχνή απ’ ό,τι ίσως νομίζουμε

Tech & Science / Η αιμομιξία είναι πολύ πιο συχνή απ’ ό,τι ίσως νομίζουμε

Οι ευρέως διαδεδομένες εξετάσεις DNA αποκαλύπτουν τη μία μετά την άλλη «μυστικές» περιπτώσεις παιδιών που γεννήθηκαν από στενούς συγγενείς, παρέχοντας μια άνευ προηγουμένου καταγραφή της αιμομιξίας στις σύγχρονες κοινωνίες.
NEWSROOM