Μικροσκοπικές ανακυκλώσιμες μπαταρίες για το smartphone σας

Μικροσκοπικές ανακυκλώσιμες μπαταρίες για το smartphone σας Facebook Twitter
1
Μικροσκοπικές ανακυκλώσιμες μπαταρίες για το smartphone σας Facebook Twitter

Ο σχεδιαστής Tsung Chih-Hsien κέρδισε το βραβείο Red Dot Design για τις μικροσκοπικές ανακυκλώσιμες μπαταρίες για smartphone που σχεδίασε το καλοκαίρι του 2014.


Οι μπαταρίες Mini Power βγαίνουν σε διαφορετικά "μεγέθη" των δύο, των τεσσάρων, ή και των έξι ωρών, ανάλογα με τον χρόνο που χρειάζεστε για να κρατηθεί το τηλέφωνό σας ανοικτό σε κάποια ώρα ανάγκης.
Οι μπαταρίες συνδέονται στο κάτω μέρος της συσκευής (ταιριάζουν στα περισσότερα μοντέλα), και όταν εξαντληθούν είναι έτοιμες για ανακύκλωση.


Σύμφωνα με τον δημιουργό τους, στόχος είναι οι Mini Power να πωλούνται στα καταστήματα ψιλικών και σε μικρά σούπερ μάρκετ απ' όπου οι πελάτες θα μπορούν να αγοράσουν ανά πάσα στιγμή "ενέργεια".

Η ιδέα των μπαταριών μιας χρήσεως για κινητά τηλέφωνα δεν είναι καινούρια, μιας που ήδη στην Ιαπωνία πωλούνται αντίστοιχες μπαταρίες χωρίς όμως να είναι ανακυκλώσιμες.


Η κυκλοφορία των Mini Power αναμένεται μέσα στο 2015.

Τech & Science
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια