XOO Belt: Η "έξυπνη" ζώνη - φορτιστής smartphone

XOO Belt: Η "έξυπνη" ζώνη - φορτιστής smartphone Facebook Twitter
Η καμπάνια της έξυπνης ζώνης - φορτιστή "πετάει" στο Indiegogo!
1

Την λύση στις μπαταρίες των συσκευών μας που αδειάζουν όταν βρισκόμαστε εν κινήσει, δίνει το νέο προϊόν που έκανε την εμφάνισή του με νέα καμπάνια στην πλατφόρμα Indiegogo, ζητώντας χρηματοδότηση μέσω crowdfunding. 

Η ιδέα της εταιρείας Nifty, που εφήυρε την έξυπνη ζώνη ΧΟΟ Belt, είναι πολύ απλή.

Η πόρπη της ζώνης έχει σχεδιαστεί και εκτυπωθεί μέσω τρισδιάστατου εκτυπωτή έτσι ώστε να προσαρμόζεται μέσα της μια φορητή μπαταρία χωρητικότητας 2.100 mAh, η οποία όμως αποτελείται κι από ένα εύκαμπτο τμήμα που εκτείνεται κατά μήκος της ζώνης για να μειώσει το μέγεθος της πόρπης. 

H ΧΟΟ Belt, είναι έτοιμη να φορτίσει κάθε τύπο συσκευής ή smartphone

Η ισχύς της μπαταρίας που περιέχει η ΧΟΟ Belt, είναι αρκετή για την πλήρη φόρτιση αρκετών συσκευών. Όταν η έξυπνη ζώνη που είναι εξοπλισμένη με καλώδια φόρτισης microUSB και Lightning (για συσκευές της Apple), αποφορτιστεί τελείως, ο χρήστης απλά την συνδέει με το ρεύμα ή τον υπολογιστή, μέσω φορτιστή USB.

Η απλή αυτή ιδέα αναζητά χρηματοδότηση ύψους 50.000 δολαρίων, και μέσα σε δύο μέρες έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από το μισό ποσό-στόχο, ενώ απομένουν ακόμα 30 ημέρες για τη χρηματοδότηση. Οι κατασκευαστές της ζώνης - φορτιστή, υπολογίζουν ότι το προϊόν θα κοστίζει 155 δολάρια (120 ευρώ) και θα βγεί στην αγορά τον Ιούλιο του 2015.

Παρακολουθήστε το βίντεο παρουσίασης της XOO Belt, από το Indiegogo:

[ΠΗΓΗ]

Τech & Science
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια