To Facebook στη μάχη κατά του Ebola

To Facebook στη μάχη κατά του Ebola Facebook Twitter
Ένα κουμπί με την ένδειξη Donate πρόκειται να εμφανιστεί στα Timeline μας τις επόμενες ημέρες, που προσκαλεί τη συνεισφορά όλων μας στη μάχη κατά του Ebola.
0

Ακολουθώντας το παράδειγμα του ιδρυτή του, Mark Zuckerberg, που δώρισε 25 εκατομμύρια δολάρια για τη μάχη κατά της εξάπλωσης του θανατηφόρου ιού Ebola, το Facebook ανακοίνωσε μόλις τρεις πρωτοβουλίες για να υποστηρίξει, μέσω του 1,35 δισ. χρηστών του, τις χώρες που μαστίζονται από τον ιό.

Έτσι, με στόχο να ενημερώσει και παρακινήσει το κοινό που σερφάρει καθημερινά στις σελίδες του, το Facebook θα προσθέσει μέσα στις επόμενες ημέρες στο χρονολόγιο όλων, ένα ειδικό πεδίο με την ένδειξη "Donate'. Το banner, θα προσκαλεί χρήστες από όλο τον κόσμο, να ενισχύσουν με όποιο ποσό μπορούν τον αγώνα του Ερυθρού Σταυρού, του ιδρύματος "Save the Children" και το Διεθνή Οργανισμό "International Medical Corps" στη Δυτική Αφρική.

Παράλληλα, με τη βοήθεια της UNICEF, το Facebook θα παρεμβάλλει μεταξύ αναρτήσεων μηνύματα που αφορούν στα συμπτώματα του Ebola για ευκολότερη αναγνώρισή του αλλά και πληροφορίες για την άμεση ιατρική περίθαλψη, στα News Feed των κατοίκους όσων χωρών πλήττονται άμεσα.

Τέλος, το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, πρόκειται να παραχωρήσει μέρος της υποδομής του καθώς και 100 τερματικούς σταθμούς που θα εξυπηρετούν την επικοινωνία των κατοίκων με ιατρικές μονάδες στην Λιβερία, τη Γουινέα και τη Σιέρα Λεόνε ώστε να διευκολύνεται η άμεση περίθαλψη των κατοίκων που προσβλήθηκαν από τον φονικό ιό.

Μάθετε περισσότερα για τις πρωτοβουλίες του Facebook, στο microsite που δημιούργησε γι' αυτό τον σκοπό.

[ΠΗΓΗ]

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM