H Apple καταργεί τις SIM

H Apple καταργεί τις SIM Facebook Twitter
0

Ανάμεσα στις ειδήσεις που πέρασαν στα 'ψιλά γράμματα' μετά την χθεσινοβραδυνή ανακοίνωση των νέων της iPad, είναι ότι η Apple εισήγαγε έναν νέο τύπο κάρτας SIM που υποστηρίζει πολλαπλούς παρόχους, όπως σημειώνει το Recode.

H νέα κάρτα Apple SIM που ενσωματώνεται στα νέα iPad Air 2 και iPad Mini 3 με δυνατότητα σύνδεσης σε 3G δίκτυα, επιτρέπει στους κατόχους των νέων συσκευών να συνδέεονται με όποιο πάροχο επιθυμούν (προς το παρόν με όσους υποστηρίζουν την νέα τεχνολογία, σε ΗΠΑ και Μ. Βρετανία) και να απολαμβάνουν σύνδεση με πολλαπλά συμβόλαια παροχής δεδομένων LTE, μικρής χρονικής διάρκειας, χωρίς να αλλάζουν κάρτες SIM.

Όπως αναφέρει σχετικά το The Verge, η νέα κάρτα SIM της Apple ενδέχεται να ανοίγει το δρόμο για μελλοντικά μοντέλα iPhone με αυτή τη δυνατότητα, όπου οι χρήστες δεν είναι αναγκαίο να χρησιμοποιούν πανω από μία κάρτα SIM, όταν επιθυμούν να συνδεθούν με συμβόλαια μικρής διάρκειας ή on-demand, κάποιου άλλου παρόχου.

Η επιλογή παρόχου γίνεται απευθείας από τη συσκευή χωρίς τη χρήση διαφορετικών καρτών SIM

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αιμομιξία είναι πολύ πιο συχνή απ’ ό,τι ίσως νομίζουμε

Tech & Science / Η αιμομιξία είναι πολύ πιο συχνή απ’ ό,τι ίσως νομίζουμε

Οι ευρέως διαδεδομένες εξετάσεις DNA αποκαλύπτουν τη μία μετά την άλλη «μυστικές» περιπτώσεις παιδιών που γεννήθηκαν από στενούς συγγενείς, παρέχοντας μια άνευ προηγουμένου καταγραφή της αιμομιξίας στις σύγχρονες κοινωνίες.
NEWSROOM