Η Microsoft ανακοίνωσε νέο κύκλο απολύσεων

Η Microsoft ανακοίνωσε νέο κύκλο απολύσεων Facebook Twitter
1

Σε μια προσπάθεια να επανατοποθετηθεί στην αγορά της τεχνολογίας και ιδιαίτερα μετά την απόκτηση του τμήματος mobile της Nokia, υπό τη διεύθυνση του Satya Nadella, η Microsoft ανακοίνωσε την απόλυση 2100 ακόμα υπαλλήλων της.

Ο αριθμός αυτός έρχεται να προστεθεί στους ήδη 13.000 εργαζομένους της Microsoft, που έχασαν ήδη τη δουλειά τους, και προέρχονται ως επί το πλείστον από τα 25.000 άτομα προσωπικό του τμήματος mobile της Nokia.

Ο νυν διευθύνων σύμβουλος της Microsoft, είχε προϊοδεάσει για τις επερχόμενες απολύσεις, που πρόκειται να αγγίξουν τις 18.000, με ένα email προς όλο το προσωπικό της εταιρείας, όπου ανέλυε τα σχέδιά του για μια μικρότερου δυναμικού, ευέλικτη Microsoft.

Στο μεταξύ, από σήμερα, ορισμένα site της Nokia, ξεκίνησαν να μεταφέρουν το περιεχόμενό τους στο site της Microsoft, όπως μας ενημερώνει το παρακάτω Tweet:

 

[via]

Τech & Science
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια