H Samsung ανακοίνωσε πληθώρα νέων συσκευών στην έκθεση IFA

H Samsung ανακοίνωσε πληθώρα νέων συσκευών στην έκθεση IFA Facebook Twitter
0

Πληθώρα ανακοινώσεων gadgets που θ' αρχίσουν σταδιακά να γεμίζουν καταλόγους καταστημάτων και wish-lists επιφύλασσε η Samsung στη σημερινή, πρώτη μέρα λειτουργίας της μεγάλης έκθεσης τεχνολογίας IFA 2014 που πραγματοποιείται στο Βερολίνο. 

Συγκεκριμένα, η Samsung, παρουσίασε τις εξης συσκευές:

Galaxy Note 4:

Πρόκειται για το διάδοχο της συσκευής Galaxy Note 3, που όρισε την κατηγορία των Phablet. Δηλαδή των smartphones που διαθέτουν πραγματικά μεγάλη οθόνη. Τo Galaxy Note 4 διαθέτει τεράστια οθόνη 5,7 ιντσών, ανάλυσης 2560 x 1440 pixels, τεχνολογίας Super AMOLED και πανίσχυρο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 805 στα 2,7 GHz, με 3GB RAM. Παράλληλα η εταιρεία ανακοίνωσε και την συνεργασία της με την εταιρεία Mont Blanc για την κατασκευή μιας πολυτελούς γραφίδας για το χειρισμό της συσκευής.

Galaxy Note Edge:

Στην ουσία πρόκειται για το Galaxy Note με την ευκρινέστατη οθόνη 5,1 ιντσών να προεκτείνεται και να καλύπτει εντυπωσιακά τη δεξιά πλευρά της συσκευής προσθέτοντας μια κυρτή οθόνη μεγέθους 160 x 2560 pixels.

Galaxy Gear S:

To έκτο (!) κατά σειρά έξυπνο ρολόι που παρουσιάζει η Samsung μέσα σε ένα διάστημα ενός χρόνου, το Galaxy Gear S, με οθόνη 2 ιντσών και δυνατότητα αυτόνομης λειτουργίας (όπως πραγματοποίηση κλήσεων και σερφάρισμα) δείχνει τον διακαή πόθο της νοτιοκορεατικής εταιρείας να επικρατήσει στον τομέα των smartwatch, έξι μολις μέρες πριν την ανακοίνωση του iWatch από την Apple.

Samsung Gear VR

Tο Samsung Gear VR είναι μια κάσκα εικονικής πραγματικότητας που διαθέτει ειδική υποδοχή για το Galaxy Note 4, το προαναφερθέν phablet, που λειτουργεί ως οθόνη. Η συσκευή, που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις σε όσους τη δοκίμασαν, έχει αναπτυχθεί σε συνεργασια με την Oculus, την εταιρεία στην οποία επένδυσε το Facebook 2 δισ. δολάρια, προ μηνών, για να επαναφέρει στο προσκήνιο το Virtual Reality. 

ENGADGET

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Google κάνει διορθώσεις στο AI Overviews μετά τις επικίνδυνες απαντήσεις που έδωσε σε χρήστες

Τech & Science / Η Google κάνει διορθώσεις στο AI Overviews μετά τις επικίνδυνες απαντήσεις που έδωσε σε χρήστες

Οι λανθασμένες απαντήσεις υπονόμευσαν την εμπιστοσύνη σε μια μηχανή αναζήτησης στην οποία απευθύνονται περισσότεροι από δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι για έγκυρες πληροφορίες
NEWSROOM
Καρκίνος του πνεύμονα: Νέο φάρμακο καταγράφει ανέλπιστα αποτελέσματα από οποιαδήποτε άλλη θεραπεία στην ιστορία

Τech & Science / Νέο φάρμακο για τον καρκίνο του πνεύμονα καταγράφει ανέλπιστα αποτελέσματα στις κλινικές δοκιμές

Ελπίδες για την αντιμετώπιση του καρκίνου του πνεύμονα - Η νέα θεραπεία μοιάζει αποτελεσματικότερη απ' οποιαδήποτε άλλη στην ιστορία - Ο καρκίνος του πνεύμονα είναι η κύρια αιτία θανάτου από καρκίνο, με 1,8 εκατομμύρια θανάτους παγκοσμίως κάθε χρόνο
NEWSROOM
Η χορήγηση προϊόντων φιστικιού σε μικρά παιδιά μειώνει τον κίνδυνο αλλεργίας σε αυτά, σύμφωνα με μελέτη

Τech & Science / Η χορήγηση προϊόντων φιστικιού σε μικρά παιδιά μειώνει τον κίνδυνο αλλεργίας σε αυτά, σύμφωνα με μελέτη

Τα παιδιά που τρώνε τακτικά σνακ από φιστίκια από 4 έως 6 μηνών και πάνω, έχουν 71% λιγότερες πιθανότητες να έχουν αλλεργία στα φιστίκια στα 13, σύμφωνα με έρευνα.
NEWSROOM
Ηλεκτρονικά τσιγάρα: Τα χημικά υποκατάστατα ίσως είναι πιο εθιστικά από τη νικοτίνη

Τech & Science / Ηλεκτρονικά τσιγάρα: Τα χημικά υποκατάστατα ίσως είναι πιο εθιστικά από τη νικοτίνη

Οι εναλλακτικές λύσεις νικοτίνης σε ηλεκτρονικά τσιγάρα στις ΗΠΑ και στο εξωτερικό, μπορεί να είναι πιο ισχυρές και εθιστικές από την ίδια τη νικοτίνη σύμφωνα με τον FDA
NEWSROOM