Κυβερνοεπίθεση εναντίον του Ισραήλ από τους Anonymous

Κυβερνοεπίθεση εναντίον του Ισραήλ από τους Anonymous Facebook Twitter
0

Πλήρη και κατά μέτωπο ψηφιακή επίθεση εναντίον ισραηλινών κυβερνητικών site έχουν εξαπολύσει τις τελευταίες ώρες οι Αnonymous. 

Oι επιθέσεις εξελίσσονται ενώ η ιστοσελίδα της Μοσάντ παραμένει εκτός λειτουργίας εδώ και μια εβδομάδα.

Παράλληλα γίνονται διαρροές κωδικών των σέρβερς κυβερνητικών ιστοσελίδων οι οποίες έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας. Μερικές επανέρχονται, αλλά σύντομα επανέρχονται σε καθεστώς εκτός πρόσβασης. Νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί κυβερνοεπίθεση στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης η οποία όμως επαναλειτουργεί.


Σε δηλώσεις που έχουν κάνει μέλη της οργάνωσης των Αnonymous υπογραμμίζεται πως η επίθεση δεν έχει στόχο τον λαό του Ισραήλ, αλλά την κυβέρνηση την οποία και κατηγορούν για σφαγή αμάχων.

Oι κυβερνοεπιθέσεις οι οποίες έχουν εδώ και μέρες ξεκινήσει με πρώτο στόχο την ιστοσελίδα της Μοσάντ, κλιμακώθηκαν σήμερα με την ομάδα των ακτιβιστών να ανακοινώνει τις επιτυχίες της μέσω Twitter:

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αιμομιξία είναι πολύ πιο συχνή απ’ ό,τι ίσως νομίζουμε

Tech & Science / Η αιμομιξία είναι πολύ πιο συχνή απ’ ό,τι ίσως νομίζουμε

Οι ευρέως διαδεδομένες εξετάσεις DNA αποκαλύπτουν τη μία μετά την άλλη «μυστικές» περιπτώσεις παιδιών που γεννήθηκαν από στενούς συγγενείς, παρέχοντας μια άνευ προηγουμένου καταγραφή της αιμομιξίας στις σύγχρονες κοινωνίες.
NEWSROOM