Αυτό το site αξιολογεί ξενοδοχεία με βάση το Wi-Fi τους

Αυτό το site αξιολογεί ξενοδοχεία με βάση το Wi-Fi τους Facebook Twitter
0

Τείνει να γίνει αξίωμα: "το Wi-Fi φυγείν αδύνατον", ακόμα και στις διακοπές μας.

Αυτό ακριβώς το κριτήριο του κοινού που αφορά στην επιλογή καταλύματος, έσπευσαν να εκμεταλλευτούν οι υπεύθυνοι του σάιτ hotelwifitest.com, οι οποίοι δημιούργησαν ένα online σύστημα αξιολόγησης ξενοδοχείων, με βάση την ταχύτητα και ποιότητα του Δωρεάν (εντός η εκτός εισαγωγικών) Wi-Fi που παρέχουν στην πελατεία τους.

Wi-Fi. Ένα νέο κριτήριο αξιολόγησης για 100.000 ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο

Εκεί οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν την περιοχή του ενδιαφέροντός τους και να δούν με αξιολογική σειρά-βάσει των παροχών Wi-Fi τους, όλα τα διαθέσιμα ξενοδοχεία. Φυσικά μέ μια απλή εγγραφή μπορεί ο καθένας να μπει και να γράψει τη δική του κριτική για το ασύρματο δίκτυο του ξενοδοχείου στο οποίο διέμεινε.

Επιπλέον, το σάιτ, για όσες περιοχές ή ξενοδοχεία οι χρήστες δεν έχουν καταχωρήσει κριτική, μπορεί να προβλέψει την ποιότητα του προσφερόμενου Wi-Fi, λαμβάνοντας υπόψη τα στοιχεία που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για την ταχύτητα του ασύρματου δικτύου στη.

Δοκιμάστε το, σε αυτό το σύνδεσμο.

[via]

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM