Ιστορική συμμαχία Apple - IBM

Ιστορική συμμαχία Apple - IBM Facebook Twitter
0

Τα σχέδιά τους για την 'κατάκτηση' του κόσμου των επιχειρήσεων, αποκάλυψαν προ ολίγου η Apple και η IBM, ανακοινώνοντας μια ιστορική συμφωνία η οποία προβλέπει τον συνδυασμό των δυνάμεών τους για μια επιθετική είσοδό τους στους χώρους του εμπορίου, των τραπεζών, της υγείας κ.α., που θα ανατρέψει τα δεδομένα.

Έτσι, με βάση τα λεγόμενα των δύο εταιρειών, η IBM θα συνεισφέρει στη συμμαχία χρησιμοποιώντας την τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία της στην ανάλυση δεδομένων και το λεγόμενο  'big data', ενώ αντίστοιχα, η Apple θα προσφέρει εκλεπτυσμένη εμπειρία χρήσης εφάμιλλη των συσκευών της, όπως το iPad και το iPhone.

Oι CEO των δύο εταιρειών Ginni Rometty και Tim Cook, συζητούν το μέλλον

Μιλώντας σχετικά με τη συμφωνία μεταξύ Apple και IBM, που στοχεύει σε επιχειρηματικά προϊόντα, εφαρμογές, υπηρεσίες και συσκευές που βρίσκουν εφαρμογές στους τομείς εμπορίου, τραπεζών, υγέιας, εστίασης κα, o CEO της Apple, Tim Cook δήλωσε: "Η Apple υπερέχει στην εμπειρία χρήσης και στη δημιουργία συσκευών. Η βαθιά τεχνογνωσία της αγοράς που είναι ικανή να μεταμορφώσει μια επιχείρηση, δεν είναι στο DNA μας. Βρίσκεται όμως ριζωμένη στο DNA της IBM".

 

Αντίστοιχα, η CEO της IBM Ginni Rometty, δήλωσε για την συμφωνία "Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που θα συνεργαστούμε με την Apple, της οποίας οι καινοτομίες της άλλαξαν τη ζωή μας με τρόπους που πλέον τους θεωρούμε δεδομένους. Η συμμαχία μας θα φέρει τον ίδιο βαθμό αλλαγών και στον τρόπο που λειτουργούν και αποδίδουν οι επιχειρήσεις και το ανθρώπινο δυναμικό τους"

 

[via / via]

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αιμομιξία είναι πολύ πιο συχνή απ’ ό,τι ίσως νομίζουμε

Tech & Science / Η αιμομιξία είναι πολύ πιο συχνή απ’ ό,τι ίσως νομίζουμε

Οι ευρέως διαδεδομένες εξετάσεις DNA αποκαλύπτουν τη μία μετά την άλλη «μυστικές» περιπτώσεις παιδιών που γεννήθηκαν από στενούς συγγενείς, παρέχοντας μια άνευ προηγουμένου καταγραφή της αιμομιξίας στις σύγχρονες κοινωνίες.
NEWSROOM