MET GALA 2024

Παίξτε τώρα το Smarty Pins, το online παιχνίδι γνώσεων της Google

Παίξτε τώρα το Smarty Pins, το online παιχνίδι γνώσεων της Google Facebook Twitter
Τo Smarty Pins σε προσκαλεί να βρεις την σωστή απάντηση "καρφιτσώνοντάς" την στο Google Maps
0

Ένα συναρπαστικό online παιχνίδι γνώσεων, κυκλοφόρησε η Google, ονόματι Smarty Pins (λογαιπαίγνιο του smarty pants = εξυπνάκιας), που ταξιδεύει τους παίκτες σε όλο τον κόσμο, τεστάροντας τις γνώσεις τους, μέσω της διδικτυακής εφαρμογής Google Maps. 

Το δωρεάν trivia παιχνίδι γνώσεων, ξεκινά τις ερωτήσεις προσφέροντας στον παίκτη 1000 μίλια. Σκοπός είναι οι παίκτες να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα μίλια απαντώντας γρήγορα σε ερωτήσεις trivia, τοποθετώντας κάθε φορά τις "καρφίτσες" του Google Maps, στο σωστό σημείο του χάρτη. Οι ερωτήσεις κυμαίνονται από πολύ εύκολες εώς υπερβολικά δύσκολες και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών, όπως Τέχνες, Επιστημες, Γεωγραφία, Αθλητικά, Ψυχαγωγία, Ιστορία, 

Βρείτε τη σωστή απάντηση στο χάρτη του Smarty Pins

Με κάθε λανθασμένη απάντηση, το παιχνίδι της Google αφαιρεί μονάδες το χιλιομετρητή, που αντιστοιχούν στο πόσο κοντά ή μακριά από την σωστή απάντηση στην επόμενη ερώτηση θα τοποθετηθεί ο χάρτης. Οι επιτυχείς και γρήγορες απαντήσεις, επιβραβεύουν τον παίκτη με έως και 15 επιπλέον μίλια που θα του εξασφαλίσουν περισσότερο χρόνο στο παιχνίδι.

 

Το Smarty Pins, είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι που θα διεκδικήσει αρκετό από το χρόνο σας, και δίνει τη δυνατότηα να μοιραστείτε τις επιδόσεις σας σε αυτό, μέσω του Twitter, του Facebook ή του Google+.

Δοκιμάστε το εδώ.

Τech & Science
0

MET GALA 2024

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ