Το Facebook θα γνωρίζει ποια βίντεο μας αρέσουν

Το Facebook θα γνωρίζει ποια βίντεο μας αρέσουν Facebook Twitter
0

Άλλη μια αλλαγή στον αλγόριθμό που 'χτίζει' το News Feed κάθε χρήστη ανάλογα με τις προτιμήσεις και τη συμπεριφορά του στο κοινωνικό δίκτυο, ανακοίνωσε πριν από λίγο το Facebook.

Έτσι, με βάση τα βίντεο που ανεβάζει κάθε χρήστης ή επίσημη σελίδα, και επιλέγουν να δουν οι υπόλοιποι χρήστες, το Facebook θα μπορεί πλέον να καταλαβαίνει ποια από βίντεο που εμφανίζονται στο News Feed μας αρέσουν και ποια αγνοούμε καθώς και πόσο χρόνο ξοδεύουμε σε αυτά.

Με την αλλαγή αυτή, ο ανανεωμένος αλγόριθμός του θα επιλέγει αυτόματα πόσα και ποια βίντεο θα εμφανίζονται στο Νews Feed μας, ανάλογα με τις προτιμήσεις του καθενός.

Άλλοι παράγοντες που θα καταγράφει και θα αναλύει ο αλγόριθμος, αφορούν στα σχόλια, τα likes και τα shares που λαμβάνει κάθε βίντεο που ανεβαίνει στο Facebook.

Να σημειωθεί ότι η νέα αλλαγή δεν αφορά σε links προς περιεχόμενο που φιλοξενείται σε βίντεο-site, όπως το YouTube, αφού, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Facebook, χρησιμοποιεί ήδη εργαλεία για να καταγράφει τη συμπεριφορά των χρηστών ως προς αυτά.

[TNW]

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Έξι στους δέκα ενήλικες θα έχουν κάποιο είδος καρδιαγγειακής νόσου τα επόμενα 30 χρόνια, λέει μελέτη

Τech & Science / ΗΠΑ: Έξι στους δέκα ενήλικες θα έχουν κάποιο είδος καρδιαγγειακής νόσου τα επόμενα 30 χρόνια, λέει μελέτη

Την τελευταία δεκαετία παρατηρήθηκε αύξηση των παραγόντων καρδιαγγειακού κινδύνου στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τη μελέτη της Αμερικανικής Ένωσης Καρδιολογίας
NEWSROOM