ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ταξιδέψτε σε όλο τον κόσμο με το Google Flight Search

Ταξιδέψτε σε όλο τον κόσμο με το Google Flight Search Facebook Twitter
0

Εάν σχεδιάζετε ή απλά ονειρεύεστε αεροπορικά ταξίδια σε ολόκληρο τον κόσμο, τότε αξίζει να επισκεφθείτε την μόλις ανανεωμένη υπηρεσία της Google, Flight Search, η οποία διατίθεται και στα Ελληνικά.

Τα στοιχεία που κάνουν άξια χρήσης την υπηρεσία της Google είναι ότι μπορεί να σας βρει με ακρίβεια ταξίδια προς όποιον προορισμό επιθυμείτε -ή φαντάζεστε-, με την ίδια ευκολία που θα κάνατε μια απλή αναζήτηση, λαμβάνοντας κάθε φορά υπόψη και το budget που διαθέτετε, παρουσιάζοντας ακόμα και εναλλακτικούς κοντινούς προορισμούς.

Αισθάνεστε τυχεροί;

Μάλιστα, η υπηρεσία έχει επαναφέρει και το κουμπί "Αισθάνομαι Τυχερός" -επιλόγοντας 'ανάπτυξη χάρτη'- όπου μπορεί να σας μεταφέρει σε έναν τυχαίο προορισμό. Αρκεί να ορίσετε την αφετηρία του ταξιδιού σας, και θα  δείτε μια λίστα με όλες τις διαθέσιμες πτήσεις, λεπτομέρειες για την τιμή απλής μετάβασης, ή μετ' επιστροφή, τον τύπο θέσης, καθώς και φωτογραφίες του απρόσμενου προορισμού.

Ξεκινήστε τις πτήσεις σας εδώ, και δείτε όλες τις λεπτομέρειες της νέας υπηρεσίας, στο παρακάτω βίντεο:

[TECHCRUNCH]

Τech & Science
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καρκίνος του δέρματος: Ένα εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο δίνει «πραγματική ελπίδα» για μόνιμη θεραπεία

Τech & Science / Καρκίνος του δέρματος: Εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο δίνει «πραγματική ελπίδα» για μόνιμη θεραπεία

Εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο που βρίσκεται πλέον σε κλινική δοκιμή φάσης 3, κηρύσσεται από τους επιστήμονες «πραγματική ελπίδα» για την οριστική θεραπεία του καρκίνου του δέρματος
NEWSROOM