Google Glass για όλους

Google Glass για όλους Facebook Twitter
1

Τα Google Glass, τα «έξυπνα» γυαλιά-υπολογιστές που συνδέονται στο διαδίκτυο, θα διατεθούν για αγορά στους καταναλωτές στις ΗΠΑ, για μια περιορισμένη χρονική περίοδο, που θα ξεκινήσει στις 15 Απριλίου. Όποιος θέλει, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, θα καταβάλει 1.500 ευρώ και θα ενταχτεί πλέον στη συνεχώς διευρυνόμενη ομάδα των «πρωτοπόρων» χρηστών που έχει ήδη αρχίσει να δημιουργεί η αμερικανική εταιρεία, προκειμένου να δοκιμάσει τα γυαλιά της, προτού τα διαθέσει σε ευρεία κυκλοφορία στην αγορά.

«Οι "εξερευνητές" είναι μαμάδες, καλλιτέχνες, χειρουργοί, ροκ τραγουδιστές και ο καθένας τους έχει φέρει μια νέα προοπτική, που κάνει καλύτερα τα γυαλιά μας. Όμως καθημερινά δεχόμαστε αιτήματα από εκείνους από εσάς, οι οποίοι δεν έχετε ενταχτεί ακόμη στο πρόγραμμά μας και θέλουμε επίσης τη δική σας συνεισφορά», δήλωσε η Google.

Έτσι, από τις 15 Απριλίου, όποιος ζει στις ΗΠΑ, θα έχει την ευκαιρία να γίνει κάτοχος των Google Glass για μία περιορισμένη χρονική περίοδο, που δεν διευκρινίστηκε πόσο θα διαρκέσει.

ΑΠΕ/ΜΠΕ

Τech & Science
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Έχω περιέργεια να δώ πραγματικά αν αξίζουν αυτά τα γυαλιά. Βέβαια Αμερική θα λειτουργούν πολυ καλύτερα απο εδω αφού ολα ειναι περασμένα στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ. Ακομα και ψιλικατζιδικα