Δείτε πως θα είναι το νέο σας προφίλ στο Twitter

Δείτε πως θα είναι το νέο σας προφίλ στο Twitter Facebook Twitter
2

Χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης το γεγονός ότι μια τόσο δημοφιλής υπηρεσία όπως το Twitter, που συγκεντρώνει πάνω από 200 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες το μήνα, "πειραματίζεται" με την ταυτότητά της και εξελίσσει τα χαρακτηριστικά της, εντάσσοντάς τα σε ένα φρέσκο, καλοσχεδιασμένο πλαίσιο.

Αυτό φαίνεται πως συμβαίνει και με τον νέο σχεδιασμό των σελίδων προφίλ της Web εκδοχής του, που άρχισε να αποκαλύπτει σε κάποιους χρήστες, ενώ η διάθεσή του προς όλους αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς, είναι ότι η φρεσκοσχεδιασμένη σελίδα προφιίλ, θυμίζει το Facebook, αφού μεγαλώνει αρκετά την φωτογραφία του χρήστη και μεγαλώνει την φωτογραφία της προμετωπίδας που μπορεί να ορίσει ο χρήστης.

Παράλληλα, το νέο design επεμβαίνει και στο look των Tweets, αφού μεγεθύνει, σε σχέση με τα υπόλοιπα, τα δημοφιλή Tweets που έχουν λάβει πολλά Favorite και Retweets, ενώ δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να "καρφιτσώσει" στην κορυφή του προσωπικού του Timeline τα Tweets που επιθυμεί.

Εάν ανοίξετε σήμερα λογαριασμό, θα λάβετε απευθείας το νέο look του Twitter. Οι υπόλοιποι χρήστες θα το διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Δείτε ένα παράδειγμα του νέου design, όπως εμφανίστηκε στη σελίδα του αμερικανού μποξέρ, Floyd Mayweather (κλικ στο σύνδεσμο για πλήρη οθόνη).

[Mashable]

Τech & Science
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Αρχικα θα γκρινιαζα (οπως σε ολες τι αλλαγες οι περισσοτεροι) αλλα το twitter ειναι τοσο χρηστικο που δε καταλαβαινω γιατι να μηνει τοσο "απλο". Θα το προτιμουσα ετσι σαν το facebook ωστε να ειναι πιο ξεκαθαρα τα πραγματα και οι δυνατοτητες μας